The one and only

Det borde inte få var godis eller mat reklam på tv. Framförallt inte i reklamen på Biggest Loser!
Eller att nästa reklamklipp är ”Du är vad du äter”.. Först blir du sugen och sen får du liksom ångest för hur kan bli? Eller det kanske är bra? Då låter man ju bli iofs? JAJA, ni fattar!

Men hej! Som ni kanske förstår sitter jag och tittar på TV.
Har haft en jätte bra dag med Therese:) Vi började imorse med träning både två, hon sprang och jag simmade. Sen begav vi oss hem en snabbis för lunch och lämna all grejer. Sen gick vi ensväng på återvinningen och en stund på stan.
Det är så himla skönt med Tessi, det krävs likom inte så mycket- vi är ganska lika på det sättet. Lite träning, lite mat och en runda på stan så är man nöjd liksom:)
Det blev ingen direkt shoppning dock! Eller jo! Ett par riktigt snygga solglasögon, Lady Gaga style. Det känns nästan lite överdrivet optimistikst att köpa solglasögon när det är 1meter snö och det hela tiden kommer mer. Men det är ju trots allt inte så långt kvar till Mallis..

Förövrigt har det varit en ganska jobbig träning idag. Ett tufft F3 pass på simningen- 15*100Fr #1.30
Men löpningen var snäppet värre, nästan så att jag bröt ihop lite på slutet- 30*1min F3+ (och 1h styrka på det) Funsies!

Resten av kvällen blir det packing till imorgon, finslipning på Utvecklings Planen och sortera tvätt. Eller det kanske jag börjar med.. AJA, nu är det i alla fall fisk på menyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.