And you’re around me all the time

Sista dagen, mina vänner och det känns väldigt bra. Jag har haft en himla fin vecka här nere ändå, trots att vädret har gjort mig besviken varje dag. MEN, träningen och det allra viktigaste har funkat bra.
Vi har haft många utmaningar den här veckan, det är sånt man liksom inte tänker på men det är full rulle egentligen hela tiden. Alla val man måste göra, vurpor, motivationsbrist som ska vändas, oväntad kärlek och chockartade sjukdomar. Det tar på en som person och inte allra minst när man är så långt hemifrån och sin safetyzone där.

Men min motivation finns där ändå in the end of the day, den har inte alltid gjort det- men just nu känns det precis som det ska kännas. Kan vara lite extra nu efter man har kollat på tävlingen här nere idag och det faktum som det känns som om jag börjar få lite medvind- trots hur jäkligt mycket motvind man har här nere. Hoppas bara att det följer med mig hem( medvinden alltså- resten kan stanna på ön)

Idag har vi haft spöregn 30min och sol 30min plus 30s/m(storm) Så bättra på brännan kunde man kanske ha gjort, men så flexibel kände jag inte för att vara. Tur det finns solarium..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.