”Arbetslös”

Det finns dagar då jag känner mig arbetslös.
Det är inte ofta – men det händer. Och det är en ganska jobbig känsla för mig då jag alltid har och fortfarande förknippar ordet arbetslös som något dåligt. Arbetslös är ju inget man vill vara!
Det finns väl ingen som vill? Förhoppningsvis inte i alla fall.
Man vill ju ha något att göra på dagarna, tjäna sina egna pengar, känna att man gör någon nytta! Det tror jag ALLA människor mår bra av.
Men sanningen är ju att jag faktiskt har ett jobb, ett som tar uppemot 6h30min ena dagen och 1h andra! Typ det bästa jobbet som finns dessutom: triathlet!

Nu tänker ni: ’Meh, det går du ju inte runt på’
Och det har ni ju lite rätt i. Det rullar inte in en lön på kontot varje månad(än) och ibland funderar jag på om jag kommer klara nästa hyra. Och det här med att vända på kronorna är inget jag är riktigt van med! Som tur är är jag uppväxt i en familj där det aldrig fattats saker. Men något som är ännu mer tur är att det heller aldrig funnits överflöd- mina föräldrar har slitit som djur för att få ihop saker och ting och jobbat ihop varenda krona själva.
Något som smittat av sig och jag, precis som min älskade mamma&pappa, så jävla envis så jag vet att Det kommer lösa sig!
Jag har bestämt mig att leva det här livet och även om det kanske gör att jag oroa mig lite för något så pisstrist som pengar så kommer det i slutändan vara värt det.

Sen är jag ju varje månad väldigt tacksam för mina sponsorer och samarbetspartners som hjälper mig med alla prylar som krävs för att hålla den här karusellen igång.
Och senaste med på tåget är Sportson Motala som häromdagen gav mig en ny toksnygg hjälm(bild inom kort)

Vill du och ditt företag vara med och stötta mig i min satsning?
Mejla ditt intresse till info@anniethoren.se !

2 Responses so far.

  1. Cissi skriver:

    Facinerande hur du klarar att försörja dig genom detta. Jag har precis börjar med triathlon och gjorde mitt första lopp i helgen. Hur kom du på att du skulle satsa helhjärtat på detta?

  2. Puky skriver:

    Hej, Annie! Har du slutat blogga helt och hållet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.