Årssummering

Och för att hålla traditionen i liv så hoppas jag att vid nyår nästa år är jag inte är lika orolig. Att jag fattat tillslut att allting ordnar sig, på ett eller annat sätt. Och att jag börjar uppskatta det som finns rakt framför mig och slutar tro att gräset är grönare på andra sidan- för vid 99% av fallen är det inte det. Sen hoppas jag nog inte, som vid denna tid förra året, att jag upp över öronen kär. Jag tror jag skippar det något år fram över ;)
Och att jag uppnått de mål och personliga riktlinjer jag satt för mig själv inom triathlon(livet).
Och självklart att min fina familj är precis så lyckliga som dom förtjänar att vara och att alla andra i min omgivning mår bra.

Detta var sista stycket på förra årets årssummering.
Och jag måste säga att jag lyckats med lite utav det jag siktade på. För det första: Jag är inte upp över öronen kär, inte ens nästan faktiskt.
Jag har blivit duktigare på att uppskatta det som finns framför mig och alla fantastiska människor runt omkring mig! Men fullt medveten om att jag alltid kan bli bättre.
Mina egna mål växer i samma takt som volymen på min träningsbank och jag blir nog aldrig nöjd.
Men visst katten hade jag en bra sommar/säsong och uppnådde allt och lite till av det jag hade satt som årsmål.

Förra året berättade jag månad för månad vad som skett. Det kommer jag inte göra den här gången, varken tiden eller intresset för det finns.
Men en liten Åresresumé kommer det allt att bli.

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? : Massor! Skaffat egen lägenhet, köpt PRO-licens. Paddlat surfski, klättrat, vandrat, cyklat MTB och tävlat i Multisport. Listan kan göras lång, har haft ett riktigt roligt år med mycket nya intryck!
Klättringen i somras satte skräck i hela släkten Thorén. Men det får dom ta och kanske till och med vänja sig med..

Genomdrev du någon stor förändring?: Egentligen går jag igenom förändringar hela tiden och detta året har inte varit något undantag. Jag har fokuserat mer på att ’göra rätt för MIG’ än någonsin förut. Att faktiskt skapa den verklighet som jag vill ha. Att göra den träningen som jag i slutändan vill ha på träningskontot, att stoppa i mig rätt saker, att lyssna på rätt personer etc..
Men att jag ska flytta hemifrån och dessutom skaffat jobb får man väl se som stort.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?: Exakta datum är inte min grej.. Men dagarna i Orlando med Madde och barnen kommer jag att minnas livet ut. Sen även min mentalbreakdown på Syltraversen(bilden ovan). Kommer även att minnas Kalmar Mini-tri med glädje då det en utav de absolut bästa tävlingarna jag har gjort i hela mitt liv.

Målgången på Kalmar-MiniTri. En mäktig upplevelse och tillslut vann jag mitt livs första spurt!

Vilka länder besökte du?: Spanien- 5veckor utspridda över året, USA, Slovakien, Kina, Nord Korea.

Universalstudios Orlando, Hogsmead – Harry Potters värld. G R Y M T !

Bästa köpet?: To be honest så är det inte så mycket jag köper själv. Men jag köpte mig ett par svindyra örhängen i julklapp som jag är så grymt stolt över. Sen är det en wattmätare på G, något som förhoppningsvis kommer klassas som det bästa köpet under 2015.

Gjorde någonting dig riktigt glad?: Madde är inte någonting, utan någon. Men hon stod för mycket glädje under året! Även Oskar Djärv har jag skrattat oerhört mycket med(och åt) under året.
Annars var hela sommarn rätt fantastisk! Jag umgicks med härliga människor i Åre och trots att det också var den jobbigaste veckan, träningsmässigt, på hela året så var den rolig.
20140423-151915.jpg
Bästa Oskar som är en jäkel på flätor. Den här bilden har Fredrik Swahn förövrigt röstat fram tills årets bild!

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015?: Nae. Klart man saknar saker, eller någon person. Men det betyder inte att man vill ha dom.

Vad önskar du att du gjort mer?: Önskar att jag inte varit så tunnelseende, i vissa delar av livet är detta bra – vissa inte. Och simmat! Den kontinuerliga simningen har saknas, att jag lyckades prestera så bra på simningen under året är ett under.
Vansbrohelgen var en riktigt bra helg med pallplaceringar! Dessutom har jag varit först upp ur vattnet på alla svenska tävlingar i år!

Vad önskar du att du gjort mindre?: Ätit, suttit still, sagt nej, suckat, varit besviken, surat, struntat i saker, funderat på vad alla andra tycker om mig. Sen önskar jag ibland att jag hade låtit bli att vara så extrem, upp eller ner/ svart eller vitt.
När jag för första gången i mitt liv la ut en bild på min mage möttes jag av sån oerhörd kärlek! Över 500likes och över 3000 visningar på bloggen under två dagar. Jag borde insett tidigare att den bilden jag har av mig själv är det få som delar med mig..

Favoritprogram på TV?: Den här frågan är ett helt blogginlägg.. Men How I Met Your Mother, How to get away with murder, New Girl, Bones, The big Bang Theory. Listan kan göras lång, och att välja en känns inte möjligt..

Bästa boken du läste i år?: Jag har knappt läst någon.. Men den jag har läst var grym: Stalker, med Lars Kepler.
Ingenting med frågorna att göra, bara en bra bild på mig tagen av Henrietta under fotograferingen vi hade i början av sommarn!

Största musikaliska upptäckten?: Oj vad svårt. Egentligen är det inte musik jag lyssnat mest på utan podcasts såsom P3 Dokumentär och Tripodden.

Vad var din största framgång på jobbet 2014?: Att jag numera kan titulera mig som krönikör i en tidning! Och dessutom har jag rott hem en PT-utbildning, förlängt mitt kontrakt med alla sponsorer och dessutom lyckats få mer några fler på tåget!
Första krönikan! Det var stort.

Största framgång på det privata planet?: Att jag lyckades gå vidare och bli lite småförälskad igen efter ett riktigt tufft 2013. Kärlek är viktigt, det är ingen människa som mår bra att vara utan!
Och att jag lyckats förstå att jag måste tänka till lite extra för att det ska bli bra direkt.

Största misstaget?:
Att jag blev lite småförälskad? Hah, nej. Jag vet inte om jag gjort några misstag. Jag sårade en person som jag inte alls ville såra, det är självklart ett misstag men ibland så går det bara inte som man tänkt sig.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Jag var gladare. I alla fall under perioder. Mitt höstdepp kom ju enligt kalendern i år också men det var inga större problem.

Vad spenderade du mest pengar på?: Resor. Framförallt till och från Sthlm. Jag måste lagt femsiffrigt belopp på den rutten.

Något du önskade dig och fick?: En MTB, en PT-utbildning, en Missoni-morgonrock, en resa till Kina etc.

Något du önskade dig och inte fick?: Ett diskhjul. Men det kommer!

 Vad gjorde du på din födelsedag 2014?: Jag gick i skolan, strosade samt shoppade på NK med min mamma och käkade god mat med mina föräldrar!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Oj. Att bli dumpad hade jag faktiskt helst sluppit. Men samtidigt hade det inneburit att vara utan en massa andra saker så det är lite plus minus noll på den :)

Vad fick dig att må bra?: Träningen. Tävlingarna. Vännerna. Familjen. Sommarn! Jag har haft många i mitt liv som gett mig en massa bra energi och är glad att dom underbara människorna fortsätter att finns där!

Vem saknade du?: I början av året saknade jag ju den personen jag blev av med året innan. Men resten av året har jag knappt saknat någon eller något alls. Den som alltid saknas, men som egentligen inte alls är långt bort är Therese. Vi har de längsta 30min mellan varandra som två personer kan ha!

Mest stolt över?: Mig själv. Jag är i den tiden i mitt liv att jag ska vara mest stolt över mig själv. Klart som tusan att jag är stolt över folk omkring mig, som min bror Mike tillexempel. När han var i Schweiz och tävlade fick jag gåshud av bilden nedan.
Men Jag har lyckats med mycket det här året och har gjort saker som jag personligen är stolt över. Men ska jag välja en sak är jag mest stolt över att jag vågade testa något nytt som innefattade att fira mig ner från höga höjder.

Högsta önskan just nu?: Att jag får vara frisk, skadefri och att jag får in mååånga timmar på träningskontot i början av nästa år.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?: Jag tänker skippa att tycka synd om mig själv, att klanka ner på mig själv men också våga att testa mer saker utanför min komfortzon. Sen tänker jag våga mer, våga bli trött – våga bli ledsen – våga bli arg och kanske till och med våga lita på folk.

Vilket fantastiskt år det varit! Det är svårt att inte le när man tänker tillbaka på det som skett under året och jag kan bara konstatera att jag är ruggigt nöjd! Och det är er jag ska tacka för det, alla peppande ord – alla fina kommentarer – alla gånger ni stöttar, betyder massor för mig! Tack till mina fantastiska föräldrar för att ni alltid stöttar mig, tack till Madde för att du tar hand och alltid finns där för mig! Tack till Mike och Bella för att ni visar hur kärlek ska se ut och för att ni båda får mig att känna mig som världens bästa syster, det är en fantastisk känsla. Tack till alla vänner som står ut med mig och Stort tack till alla företag som under året stöttat mig på ett helt ovärderligt sätt!

Och för att hålla traditionen vid liv.. Så hoppas jag att jag att jag vid nästa nyår har mer energi. Att jag inte har lika stor lust att sova bort dagarna bara för att det är mörkt ute. Jag hoppas jag trivs där jag bor då, för om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning om vart min brevlåda är den här tiden nästa år. Jag kanske är utomlands, vem vet? Jag hoppas också att jag och alla i min närhet är friska, mår bra både fysiskt och psykiskt och är lyckliga i allmänhet. Jag hoppas däremot inte att jag är kär, tråkig som jag är så håller jag fast vid det- inte för att jag lyckats hålla det hela året. När det gäller jobb hoppas jag att jag har hittat något som passar mig perfekt och att allt rullar på. Och när det gäller Triathlon, det som utgör 90% av mitt liv, hoppas jag mångamånga saker! Men de målen och drömmar håller jag för mig själv ett tag till..

2015, HERE I COME! 

One Response so far.

  1. towe skriver:

    Hoho! Mer uppdatering önskas så man kan se vart i världen du befinner dig <3
    Pusss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.