ASIA ROADBIKING TOUR- Ny samarbetspartner!

ASIA Roadibiking TOUR_logo spec (1)Det är med stor glädje som jag nu kan berätta att jag kommer att åka till Kina i höst igen!
Och inte bara till Kina utan även till Nord Korea ännu en gång.
Efter den maffiga och minnesvärda resan vi fick vara med om i höstas kände jag att det var något jag ville göra om. Göra om  = cykla ännu bättre! Och till min stora lycka ville Nordic Ways, arrangören bakom, ha med mig ännu en gång.
Efter förra årets andraplatser är jag minst sagt sugen på att slå ryssarna lite på fingrarna och ta revansch och för att det ska vara möjligt så får jag dessutom ta med mig en kompanjon/hjälpryttare till tävlingarna! Vem det blir, det har jag inte bestämt än..
Detta blir tredje året jag åker till Kina för att cykla Vätternrundan etc, men faktiskt fjärde året som jag åker med öster ut med Nordic Ways.
Upplägget för cykeltävlingarna har förändrats något sen i höstas och på bilden över ser ni hela konceptet. Utöver cykelloppen är även resan absolut ett minne för livet då man får se och uppleva så mycket av kulturen där borta! Är ni intresserade av att läsa mer kan ni göra det här: http://www.vatternchina.com/
Det härliga gänget från NordicWays kommer dessutom att vara på plats under Vasaloppsveckan med egen monter, så tveka inte att gå fram och snacka med dom. Hälsa från mig :)

Och för att nå mitt mål att kanske knipa förstaplatsen i höst kräver ju att jag tränar därefter.
Som ni alla vet är det triathlon-fokus som gäller för mig, men just cykel ligger nästan varmast om hjärtat. Och dessutom är denna träningsform:

BeVpIU8IcAAqd8d.. Rätt härlig! Sitter ut i förrådet bland pappas verktyg, vallasaker och alla familjens cyklar och tittar på film. Detta är en bild från passet igår, där jag hade 90min F2/F2+ på schemat. La upp passet simpelt och körde: 6*(4+1,3+1,2+1,1+1).

En annan cykelrelaterad sak är ju att min balans VERKLIGEN BÖR, efter ha kollat på Jenny och gänget, bli bättre. Då jag missat tiden inför simpasset igår hade jag en timme tillgodo och försökte bli lite bättre vän med bollen:
BeWow-_IEAAG_QRDet gick sådär. Ida kom dessutom in efter 45min och ägde ut mig.. Men skam den som ger sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.