Askungen

Stressa, Skola, Anmälan, Träning, Kramp, Födelsedagskalas och Skratt- Har haft en fin dag!

Klockan är nu litelite över 10 och jag ska alldels strax släcka för dagen. Det har varit en ganska kort(?) dag idag. Allting har gått i 180 och jag har aldrig riktigt hunnit sitta ner- förutom på lektionerna då kanske.
Hade muntlig bokredovisning i engelskan idag, NAILED IT! Haha, det gick fakstikt riktigt bra. Trots att jag hade mycket att skratta åt i samtalet. Tyvärr kan jag inte riktigt säga var det va (jag vet inte riktigt vem som läser den här bloggen)- men kul var det! Jag tycker nästan att det betyder mognadspoäng för att jag inte ens fnittrade. Eller okej, det gjorde jag. Men det var ingen som hörde.
Resten av mina lektioner var inställda. Nice! Och imorgon har jag ledig dag, ännu mera Nice! Något som inte är så nice? Jag måste gå dit ialf för att vi ska jobba med grupparbete.. Suck.

På träningsfronten är det simningen som går bäst, det flyter på riktigt bra så att säga. Men jag saknar Sofia på serierna- Oh vad jag saknar henne! Jag vill att hennes höft ska bli bra så att hon kan kötta med mig, nu kan hon bara ligga och fisa längst bak med dolme. Det gillar vi inte! Visst?
Efter simningen idag drog vi vidare mot Lilla släkten lagom. Vad kan vi varit? 30pers i en 2:a? Haha, mysigt var det ialf. Det var Gammelfarmor som fyllde hela 95år. Det är mycket.

Nu måste jag sova. Sov Gott :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.