Att inte ha tid

’Jag har inte tid’ – Det måste nog vara den mest använda ursäkten när vi vill komma undan något som vi inte riktigt orkar med.
’Inte tid att träna’ då det var så länge sen att man är rädd för att få upp flåset.
’Inte tid att gå till läkaren’ för man är rädd för ett dåligt besked.
Eller ’jag har inte tid att prata med dig om det här just nu’ för att konversationen i sig är för jobbig.
Jag personligen jobbar hela tiden med att ta mig tid – för tid finns. Det handlar bara om hur man använder den. Och att skjuta upp saker har jag gjort alldeles för många gånger för att förstå att om jag skjuter upp dom så blir dom inte av. Eller bearbetade..
Så när folk säger att dom inte har tid för dig.. Kanske det inte är någon som är värd DIN tid?

ImageHandler

Söndag idag och det betyder långpass löpning.
Egentligen är det cykel på schemat, men sen efter intervallpasset i fredags har jag haft lite otrevliga känningar i baksida lår. Först trodde jag det var en bristning, men efter en god natts sömn så var det väldigt mycket bättre vilket indikerade på att så nog inte var fallet- men för att vara lite försiktigt så jag bytte passen för att vila benet lite!
Så idag, närmare bestämt om 45min när min mage har processat frukosten(heter det så?) så ska jag dra ut på LÅÅÅNGPASS. Lugnt och fint tempo, men långt..

20140125-202627.jpg

Helgen i övrigt har varit rätt lugn.
Efter mitt cykelpass igår så kilade jag iväg och käkade lunch med Alexandra och Gustav på Hugos. Mycket trevligt som vanligt :)

20140125-202656.jpg
I ’civila’ kläder. Det händer inte så ofta! 

Och i fredags gjorde jag inget alls efter intervallerna då jag var lite smått handikappad pga baksida lår. Fascinerade egentligen hur ont det kan göra- vill inte ens tänka på hur ont det måste göra att bryta benet..
Fast, både i fredags och i lördagskväll har jag styrt runt lite i rummet på jag fått en ny byrå av mamma och pappa! Hittat en massa saker som legat undangömda och sorterat bort grejer som jag inte behöver mer.. Och räknat mina olika klädesplagg!
Frågesport: Hur många par stumpor har jag? Sport BH:ar? Jeans(använder aldrig jeans)?
Svar: 80, 28, 13. Och detta efter jag slängt lite.. Sjukt.
Men mest stolt är jag helt klart över understa lådan som ser ut såhär:

20140125-202515.jpg

Nehej. Klockan är snart dags.
Jag ska klunka min sista slurk kaffe och hoppas det gör underverk! Allt för att slippa krångelmage.
Ikväll väntar simträning också! Kör solo, vill någon hänga på är ni varmt välkommna: kör i Motala simhall vid 17.00!

20140125-203147.jpg

One Response so far.

  1. Fritz skriver:

    Springa?! Det gör ju ont att springa, bättre att ta ett förbränningspass på hojen :)
    Ta det lugnt
    Fritz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.