Bianchi leverans och veckan

Det blir mer och mer sporadiskt på bloggen. Nu senaste tiden har det berott till 52% av tidsbrist och till 48% att jag haft lite negativ inställning till allt annat än träningen- något som jag inte vill tråka ut er med eller ha på print. Så farligt är det väl egentligen inte, men jag har hållt mig lite borta ändå :)
Efter testet hos Wandus i måndags har träningen rullat på väldigt fint. Jag testat på en mentalprövning i tisdags och la mitt distanspass löpning i Multihallen. Det gör jag aldrig om.
55varv på en 200m bana gör en person lite mer dum i bollen än vad denne var innan passet började. Men man måste testa, eller hur?!
Dagarna har varit fyllda med träningspass(mycket simning denna veckan) och även sista veckan på min praktik hos Kalle på Platen/Carlsundsgymnasiet i Motala.

20131220-153346.jpgFörra veckans test av min egen komponerade lek med Triathlongymnasiet.

Förutom att jag fick en boll på knäet i onsdags och jag gick bananas på några elever så har veckorna på praktiken varit riktigt bra! Jag har lärt mig saker hela tiden. Det viktigaste som jag lärt mig är nog: Jag ska inte bli idrottslärare.
Simningen har det, som sagt, blivit en liten ökning på denna vecka! Och den mest naturliga anledningen till detta: Min älskade bror är hemma!

20131220-170141.jpgJag, Mike och Pappa på dagens brutala intervallpass på löpband.

Mike är nog en av Sveriges största simtalanger. Jäklar vilket tryck han har! Utan att ens ha tränat simning så simmar han 8:or runt mig(och jag är inte dålig).
Lyx att både kunna träna med bror och pappa!

20131220-153155.jpg

Och igår fick jag en tidig julklapp från älskade Vansbro och gänget på Bianchi! Dessutom har jag fått bekräftat att dom jobbar på att välja ut en ny skönhet åt mig och att jag ska få göra en Bikefit! HUR GRYMT SOM HELST!
Jag tror att jag under 2013 fått kommentarer från uppemot 8-9st personer om att jag sitter galet på min linjecykel. Så det känns grymt att få åka och göra en bikefit för att få svart på vitt!
Kläderna i paketet var grymt snygg och väldigt uppskattade. Jag saknar ordentliga vinterkläder och Celestejackan är ju så fin att jag nästan inte vill svetta ner den..

Bb3CGxCIAAAL3c4
Men den åkte faktiskt direkt ner i väskan! Vi i familjen Thorén(ink nya syrran Bella) flyr hösten här i Motala för att fira julveckan uppe i Sälen. Känns fantastiskt att få komma iväg med hela familjen. Dessutom är Sälen väldigt mysigt och förhoppningsvis betydligt mycket mer snö där än här. Ska jag åka snabbt på Öppet Spår behöver jag TRÄNA!

————————————————————————————————————-

En sista sak. Hittade en av min egna bilder på ett väldigt oväntat instagram konto häromdagen. Man kan spekulera i mycket men just detta är bara så konstigt att det finns knappt ord.
Ni får gärna använda mina bilder, men skriv då gärna att ni tagit bilden från mig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.