Bildbomd á la Fuerteventura

IMG_1335

Igår hade vi nog den bästa dagen hittills! Strålande väder och riktigt bra träning.
Mina cykelben har varit lite sisodär på egentligen varenda pass härnere, innan sjukdom som efter den. Men igår släppte det lite och jag kunde i mitt ’vanliga’ tempo ta mig upp för bergen.
IMG_1360

Jag i färd uppför. Fotograf: Micke Thorén

IMG_1332

En del av det härliga gäng jag har fått ha turen att träna härnere! Vissa av dom är påväg uppför sitt första berg någonsin! Riktigt imponerande.

BaKJcCAIAAA8__EDessutom var vi i med de som ville i de 1,5m höga vågorna som havet igår bjöd på. Skräckblandad förtjusning! Världens bästa Madde :)

1426251_10151939397524123_423782375_nHär ser ni Jag, Johan, Jenni och Maria! Två härliga Järfälla-bor som har förgyllt veckan. Maria fyller dessutom 40år idag! Resan ner hit var en överraskning och present från hennes man- inte illa va!?

Nu är det alltså bara en dag kvar här nere i värmen. Imorgon också alltså, på söndag går planet hem igen. Det har varit tre veckor att minnas, på både gott och ont. Första veckan var grymt givande för mig som tränare och person, andra veckan var något jag ska tänka igenom en en gång och försöka analysera lite mer. Och tredje(denna) veckan har varit strålande!
Men mer om det framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.