Bussen mot Sthlm

Påväg mot Sthlm! En restur som börjar bli lite småseg men med tanke på att jag ska bo här minst 4,5år till är det bara att vänja sig:)
Har hunnit med ganska mycket på min A-uppsats på vägen upp och det är ju bra, älskar mig själv lite mer när jag är tidseffektiv! Så vid 18.25 är jag framme, sen ska jag vänta en lite stund på centralen innan Christian kommer vid 18.50 med tåget.
Och imorgon är det nyårsafton!! Helt galet. Känns som jag nyss stod på torget i Motala och suckade, hoppades på att 2012 skulle bli ett bättre år än 2011. Och det blev det på vissa plan! Andra plan inte riktigt. Återkommer nog med om en årssammanfattning, än är det ju tid kvar innan- mycket kan hända!

20121230-175750.jpg

Dödens så söt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.