Dagens I-landsproblem

Jag kan verkligen inte bestämma mig i fall jag ska ta med mig datorn till Falun eller inte!
Jag skull gissa på att det skulle uppskattas på rummet om det fanns tillgång till internet samt att jag har ju lite roliga filmer på datorn.. MEN, bära på på den jäkeln. Kånka upp och ner för trappor med en extra väska.. Njaa?
Vi får se. Jag får väl ta och sova  på det..

Har precis dragit en besvikelse suck över Skidskytte damernas stafett. Jag är fakstikt besviken! Med all rätt, dom gör inte ett bra lopp. Jag hoppas dom är besvikna över det hela också. Helena Olsson går ut innan sista start att hon är tveksam om en fortsatt satsning mot OS 2014. Mes. Kan man verkligen vara så dålig på att ta motgång? Visst, att det är på OS är ju riktigtriktigt surt, kan ju inte vara värre!? Men lite jävlar anama? Revanschlusta?
Förhoppningvis behöver hon bara bryta ihop lite för att sedan komma igen med ett jävla tävlingshuvud!

Nu ska jg sova! Vi får se om jag skriver något i helgen, annars: Söndag:)

One Response so far.

  1. Annie Thorén skriver:

    Hej!! Jag heter också Annie Thoren. Jag tror att Team Sportia har fel adress. Dina mail från Team Sportia kommer till mig.
    MVH Annie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.