’Det gjorde du riktigt bra..’

20130905-231700.jpg

Ett stort tack till alla som har grattat mig under veckan!
Det är en riktigt härlig känsla i kroppen och det värmer något oerhört att få alla dessa hälsningar.
De som hör av sig och är mäkta imponerade + förvånade är nog de som slår högst. Jag gillar känslan av att slå någon med häpnad.
En motivation för framtiden blir nu att få överbevisa, att detta inte bara var en engångsgrej.
Så framtiden planeras för fullt. Jag har redan många veckor utomlands att se fram emot!
Bland annat åker jag till Kina om exakt 13dagar. Där väntar Vätternrundan China och Nordic Ways Vasa China – North Korea Cycling Festival.
Det kommer bli en resa vi sent kommer att glömma med lika mäktig cykling som förra året och dessutom en 24h vistelse i Nord Korea. Jag och Christian kommer också uttöka vår resa med en vecka i Shanghai! Ett drömresmål som nu kommer att få upplevas.

Det blir också årets vila och semester. För sen börjar träningen ordenligt mot säsongen 2014.
Lite avbrott i vintern kommer jag dock att få. Framförallt på Playitas dit jag kommer att åka för att jobba v 46, då med Svenska Triathlon Förbundet samt vecka 48 med En Svensk Klassiker!
Och dessa resor tycker jag alla bör unna sig att hänga med på. Det är en träningsanläggning av världsklass och vi coacher/tränare som är där kommer att jobba med full fokus för att ni ska få den absolut bästa veckan!
http://www.apollo.se/resor/traningsresor/playitas/playitas-kalender/traena-infoer-en-svensk-klassiker

In och anmäl er, detta är en resa ni aldrig kommer ångra :)

 

One Response so far.

  1. Johanna skriver:

    Grattis till silvret, riktigt bra jobbat :) Jag var där och hejade på min pojkvän och hejade på dig med!
    Jag har själv precis börjat träna inför att starta en triathlontävling nästa vår. Köpt ny cykel och börjat en crawlkurs och tycker det är jättekul!
    Var i Kina i somras och jag gillade verkligen Shanghai. Kan tipsa om att åka upp i Shanghai financial tower där man kan åka 101 våningar upp, fantastisk utsikt. Sen finns ju forever21 där och är på fyra våningar så där kan man lätt spendera några timmar haha :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.