Det ljuva livet

Tänkte komma med lite gammla nyheter! För dom som inte har läst MVT är det dock nya..
Jag har fått ett erbjudande från ett Bundesliga lag, Tus Griesheim- division 1. Jag är riktigt jäkla glad över det här rent ut sagt! Det är verkligen grymt kul!
Dock har jag redan fått lite problem när det gäller att få ihop tävlingarna med andra tillställning/tävlingar.
Första tävlingen är Witten. Det känns nästintill sorligt att missa den fakstikt, men det funkar bara inte.
Sen flyter det på med andra tävlingar, 1 utav de utsatta för laget kommer jag kunna vara med på.
Men konstigt nog har dom satt Tyska mästerskapen samtidigt som JVM i Budapest.. ?
Mer info om alla min planer kommer. Jag ska bara få dom från en dator till en annan.. Ganska svår uppgift tydligen!
* Jag har också fått ett nytt Jobb! Inte vilket jobb som helst. Jag ska börja blogga på MVT, kanske till och med dyka upp i tidingen någon gång ibland! Och oroa er inte; skriver jag i tidningen är det folk som stavning och grammatik rättar.. Hoppas jag?

Här är mina nya löparskor från Asics! Mina förra träningskor bara skrek efter att få ställas på hyllan för gott. Och det är väl bra att göra det kanske, förhindra skador och hela den delen!
Jag fortsatte med Nimbusen, dom har funkat grymt så då är det ju bara att köra. Dock blev det inga nya tävlingskor för säsongen, kände väldigt onödigt när mina är så gott som nya? Man vill ju inte bli för bortskämd liksom..

 

[singlepic id=128 w=320 h=240 float=]

Så det fick bli ett par Hyperspeed! Detta för att jag ska kunna.. springa fort? Ja, självklart. Men också för att lättare kunna använda den tekniken vi har jobbat på. Dessa kommer jag dock bara ha på kortare intervallpass, för tekniken och farmförallt fartens skull- som sagt :)

[singlepic id=129 w=320 h=240 float=]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.