Det var inte igår

Det är konstigt hur fort tiden går på sommarn. När det är fint väder och varmt är det som att tiden stressar lite för att man inte ska hinna njuta för mycket åt gången.

Fast nu har vi knappast haft en sommar med fint väder och varmt, än så länge i alla fall.
Men tiden har sprungit iväg ändå. Det har gått över två veckor sen jag skrev något sist och det har hänt en hel del!
Fotografering till exempel. Henrietta som tagit bilden över har tagit en hel drös riktigt bra bilder på mig som jag lovar att visa mer av här på hemsidan.

Bland annat har jag hunnit att tävla två gånger, Uppsala Triathlon och Noc Outs KM på sprintdistans.
Det förstnämnda var säsongen första riktigt viktiga race, första deltävlingen i cupen och gick tyvärr käpp rätt åt skogen. Punkade bakhjulet efter 16km på cykeln. Ett abrupt och väldigt tråkigt slut på vad som hade kunnat bli ett väldigt intressant race.

På KM:et gick det desto bättre! Gjorde en rad småtabbar som fick loppet att kännas mer intressant och spännande än det kanske var. Min sadel satt löst vilket gjorde att jag cyklade de 20km med 2-3cm för låg sadel samt att jag sprang första 2.5km löpning med vikt skosula. Lite nybörjartabbar helt enkelt.

Jag fick äran att uttala mig om Fotbolls VM som pågår för fullt just nu. Jag tittar på två matcher per kväll, mer fotboll senaste två veckorna alltså än jag sett totalt i mitt liv. Börjar dock tycka att det är riktigt roligt! Ska bara fastna lite mer och tillslut hitta en lag att hålla på.. Förslag någon?
Jag har också skrivit ännu en krönika för Motala och Vadstena Tidning. Den skrevs i all hast i Uppsala två dagar innan tävlingen, inte ultimat att börja skriva på den samma dag som den skulle in. Men ibland så är inte planering min starka sida, framför allt inte när man umgås med någon som har en förmåga att ”stjäla” all ens uppmärksamhet.. :)
bild (1)Hann i alla fall få till säsongens bästa simning hittills innan punkan i Uppsala. Satte rätt bra fart med Mikaela på fötter och ett par minuter ner till tredje tjej.

Förutom krönikan så har jag blivit intervjuad av Pär Tärnhult för Tripodden.se två gånger.
Första gången(länk:https://soundcloud.com/tripodden/6-annie-thoren) spelades in innan tävlingen i Uppsala där vi pratade en del om just svenska cupen men mest om annat.
Andra gången var faktiskt så sent som igår: https://soundcloud.com/tripodden/12-vansbro-703
Efter ca 48min kommer jag in i samtalet och vi pratar lite om vad som har hänt i svensk triathlon senaste tiden, en hel del snack om Vansbro 70.3 samt att jag avslöjar vilka jag tror kommer vinna Långdistans SM som går av staplen på lördag.

bild
Efter punkan i Uppsala bestämde jag mig för att hjälpa till lite istället!
Fick det fina uppdraget att intervjua mina goa kamrater efter målgång :)

Tyvärr är jag inte på startlinjen i Motala i helgen. Jag står på en annan, nämligen den i Vansbro.
Detta är tredje gången jag kör Vansbro Halv Ironman och det känns lite som ’Tredje gången gillt’.
Har lite småkomiska erfarenheter härifrån tidigare år (även något jag berättar i podden).
Så det kan bara bli bättre och som sagt: Tredje gången gillt!

Och påtal om Dalarna så fick jag på Midsommar äntligen chansen att använda mammas Söderbärke dräkt! Satt som en smäck :) Och kan inte minnas när jag kände mig så fin senast.
Det är lite speciellt med den här dräkten. Dels för att den är mammas men också för att det är min gammelmormor som sytt den. Får bli ännu en tradition på midsommar att snöra på sig denna fina dräkt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.