Dress- mission impossible!

Jag och världens bästa(och gulligaste alla kategorier) bilförare Towe tog golfen in för en dag i Linköping i Tisdag! Vi hinner gå ca 15min i Ikano när vi stöter på Karro!! Hur kul som helst, har inte träffat henne sen studenten! Hon hade varit på arbetsintervju och varit alldels för hemlig om det. Riktigt skoj att hänga en heldag med båda tjejerna, det är ganska tomt utan dom på skolan!
Den som shoppade mest utav oss var helt klart Towe, hon hittade några riktiga guldklimpar:) Själv köpte jag ingenting. Kan knappt minnas jag kom hem tomhänt sist?..;)

One Response so far.

  1. Towe skriver:

    Fina du! Kan ju inte direkt säga att jag känner mig supersöt direkt;)
    Bumbikinderna<3 dagar som den här tycker jag vi kör på oftare!
    Pusss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.