Födelsedag.

Hade en bra dag igår. Med sång gånger 2, en bok i present av Mia och en födelsdagstårta på kvällen så är jag nöjd :) Dessutom en massa fina grattisönskningar!

IMG_1186                            Först ingen på 11år, sen två inom loppet av en vecka! Lyx :)

Nu har det snart gått en vecka här nere på Playitas och det känns skönt att tiden går hyfsat fort. Cyklingen går fortfarande fascinerande dåligt och lika mycket som att jag hela tiden hoppas att det är bromsen som ligger på, lika besviken blir jag när jag märker att så inte är fallet.

bild 3
bild 2 (1)IMG_1180Men simningen funkar fint! Och nya våtdräkten från 2XU är superbra :) Ska strax ut på ännu ett OW pass.

—————————————————————————————-

Kikade precis in på min blogg från min födelsedag förra året och kan konstatera att det har hänt rätt mycket sen dess. Jag hade en ganska dålig födelsedag förra året, eller den slutade i alla fall ganska dåligt men inte minst har året mellan dessa två dagar varit allt annat är bra.
Eller jag ska säga såhär: Jag har lärt mig oerhört mycket och vill väl tro att jag vuxit litegrann, men det är ett år som jag aldrig skulle vilja göra om eller komma tillbaka till.
Man har bra dagar och dåliga dagar, bra veckor och dåliga veckor, bra månader och dåliga veckor.. Men ju äldre man blir tillkommer också dåliga år.

När jag går tillbaka och läser bloggen vid nästa födelsedag(om bloggen fortfarande finns då) hoppas jag att jag har en annan känsla, att jag har slutat fokusera på det som bara tar energi och fokuserar på det som tar och ger! Och att misstagen är desto färre.
Sen vill jag understryka att allt har självklart inte varit dåligt- det är tråkiga barn som har tråkigt- men det har varit mycket hänga läpp detta året och för att undvika det måste man nog själv skriva sin egen framgångssaga och inte lyssna så mycket på vad ’alla andra säger’ och framförallt få bort de saker i livet som är till 98% negativa samt det som fullständigt slukar i sig av din energi.

One Response so far.

  1. Cecilia Carlen skriver:

    Kom igen Annie, du är stark, vacker och målmedveten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.