Friluftsliv ute i skärgården

20130913-214335.jpg

Fyra helt fantastiskt ovanliga dagar ute i skärgården är till ända!
Trodde nog aldrig att jag skulle uppskatta det så mycket som jag har gjort!
Bara packningen har ju bidragit till en lättare panik. Som ni ser på bilden var jag ruggigt trött redan innan vi paddlade iväg och detta av den anledningen att packningen var brutal!
Svårt att veta va man skulle ha med sig och hur. Men jag kom iväg och fick med mig en massa bra saker!

2013-09-09 14.04.34

Och som ni ser var det ju inte bara jag som åkte iväg! 70st härliga GIHare uppdelat i basgrupper om 6personer. Det var full rulle i Nynäshamn under måndagen!

BTuHRcQIYAA9IB4 Och känslan av att bara sätta sig i Kajaken var lite en Aha upplevelse. Helt fantastiskt väder och allt bara flöt på.
Något trög kajak kanske, inte riktigt så lätt styrd som den grannen Ivan har.. Men stadig har den varit och det fick vara prion under dagarna ute på havet!

2013-09-11 11.59.19Det har varit många naturupplevelser lite utöver det vanliga. Som att en räv länsade mitt snacksförråd under natten mellan tis-ons. Och borsta tänderna sittandes på en kajak med underbar utsikt.

BT91ZV0IgAAwZ1DDetta var också en extra bra timme. Efter den långa paddlingen på ca 3h kom vi i basgrupp 12 fram till vår Ö precis när det hade börjat skymma. Vilket gjorde att vi snabbt fick göra upp eld för matlagning. Mäktig vy och tomatsås har nog aldrig smakat så gott..

2013-09-11 16.50.12Och sista natten förvandlade några av GIH grupperna Sandskär ön till världens festivalcamping. Eller zigenarläger om man så vill.
På bilden ser ni Hampas, Kata och Anton som stått ut med mig under dagarna! Grymt bra gäng och vi(jag ialf) har haft skoj!

2013-09-11 16.55.12Sista bilden får avsluta denna lilla bildkavalkad. Jag har ungefär 100bilder till som kommer att komma upp till allmän beskådan på facebook under kommande dagarna.
Sista bilden visar också hur jag har sett ut största delen av tiden, i mina perfekta brallor och Maddes underbara tröja! Med solen i ögonen..

 

One Response so far.

  1. Mamma skriver:

    Vilka härliga bilder – fina du❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.