Grymma dagar

Veckor bara springer förbi.
Med träning som tar upp det mesta av min tid, lite jobb på det och riktigt roliga människor däröver.
Livet är bra!!
Men det har hänt en hel del:

20140516-123945.jpg

Luxor GP, Tisdag:

Årets första cykeltävling. Och mitt livs första GP-lopp. Luxor GP är ett lopp som fanns förr och var då en riktigt stor&populär tävling. Sen försvann loppet i många år. Men nu försöker Maif att få igång loppet igen vilket jag tycker är riktigt kul!
Mer tävlingar åt folket- eller hur?!
Jag visste att vi skulle bli ca 4tjejer på startlinjen vilket knappast är mycket men för en tempospecialist som mig kändes det lagom till mitt första race.
Jag märkte ganska fort att just tekniken och mitt taktiska sinne är bedrövligt. Jag hamnar sällan i situationer på tävlingar där jag måste tänka- jag ska ju bara framåt och det så fort som möjligt.

20140516-124123.jpg20140516-124143.jpg

Men jag hade en kul halvtimme på cykeln i tisdags och funderar nu på att ställa upp lite fler, lite mindre race- någon som har något förslag? Gärna med vettiga avstånd för Motala, kommentera gärna om ni har koll på cykellopp runt om:)

Onsdag:
I onsdags axlade jag rollen som coach för världens bästa ungdomar igen. Gillar verkligen att få stå på sidan(i och med att det är så sällan- annars vill jag gärna vara med själv) och både coacha samt peppa Triathlongymnasiet eleverna.
Dom har så sjukt bra inställning och är inte rädda för att ta ut sig- något som gör jobbet som coach 100ggr roligare!

20140516-124601.jpg

Priset för mest imponerande pass gick till Axel som under en 2km intervall sprang så pass att han fick näsblod- hård kille den där Axel Ek.

Och igår Torsdag hade jag nog en av de bästa torsdagarna i mannaminne.
Jag fick den fina möjligheten av min älskade far att få vara med honom på hans nätverksträff med alla En Svensk Klassikers sponsorer och samarbetspartners.
Hur inspirerande och imponerande som helst! Jag är nästan alltid stolt som tuppen när pappa gör saker(kommentator på SVT, 4.21 på Tjörn HalvIM etc.) men igår blev jag verkligen imponerad och oerhört stolt pappa. Så grymt proffsigt allting.
Dessutom kom jag därifrån med två nya, väldigt fina samarbetspartners. Men mer om det någon annan gång.. ;)
Påväg ut från nätverksträffen som hölls på Nordic Light Hotel vid centralen i Stockholm så stötte vi på Johannes Skagius! Egentligen en aningen konstigt att vi, jag och pappa, bara ’Nemen hej!’ då vi egentligen aldrig träffat Johannes förut. Men simning är en ganska liten sport och man har ganska bra koll på läget fortfarande :)

20140516-124651.jpg

Och vips så lite hastigt och lustigt visade det sig att Johannes skulle till Arlanda precis som oss så vi erbjöd skjuts, vilket han godtroget nog sa ja till ;) Supertrevlig kille och väldigt kul att träffa honom. Förhoppningvis stöter vi på varandra någon mer gång ut på tävlingar eller liknande :)

Och nu: landat i Wien, transferbuss till Bratislava och vi har alldeles nyss har käkat lunch. Vi bor superfint i ett hotell med schysst gym och 25m bassäng.
Om ca 30min ska jag och Mr. Fleetwood ut och springa lite. Resten av efterm/kvällen läggs på träning och briefing samt pastaparty ikväll. Superkul att vara här och ute på ITU-race igen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.