Helgen

Har haft en heelt underbar helg!
Som jag skrev i fredags var det bara en lugn hemmakväll som gällde och det var precis vad jag behövde. Samla krafterna lite och bara slappa. Man tar det lite för givet ibland! Grymt skönt och känna att man inte behövde vara någon till lags, fakstikt.
Men de kan man inte göra mer än en kväll heller, lite så är det ju! Helg är ju alltid helg. Så som inplanerat spenderade jag hela lördagen tillsammans med tjejerna.
Klockan var fakstikt inte alls mycket när dom kom och hämtade mig och tanken med det var att vi skulle hinna färga håret på mig innan vi skulle möta upp Lovisa för sushi på stan. Självklart blev allting försenat ändå, men det gjorde inte så mycket!!
Håret blev riktigt bra, jag är supernöjd. Grejen är väl kanske att det inte syns vad jag har gjort, det är liksom bara något som är annorlunda, lite mer liv i det..
Något som det också var lite liv i var sushin. Eller nja, fiskarna var nog ganska döda. Men dom hade inte varit det så länge kanske? Jaja, Det var första gången ever för mig fakstikt och jag känner att det finns potential, jag behövder dock äta det några fler gånger tror jag..

Resten av kvällen var kan man sammanfatta med: Underbar film, trårar, skratt, mat, godis och ännu mer skratt! Underbart:)

Nu ska jag läsa engelska. Ciao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.