Intervalltisdag

Efter en kommentar på instagram från Erika Rosenbaum förra veckan har jag numera döpt om tisdagar till Intervalltisdag. För på just tisdagar sedan några veckor tillbaka och några veckor framöver är det intervaller på schemat.
Närmare bestämt 12*400m på löpband. 17,2km/h=3.29min/km.
Det är tufft ni!

20140128-183521.jpg
Men det är inte bara löpintervaller.
Jag började dagen med 2h(!!) i bassängen. Det är mitt första 2h pass sen i påskas! Och det blev nog längsta(i meter) sen i påskas också..
Simningen har legat lite i skymundan ett tag! Men nu har jag ju tagit tag i det och för varje pass tycker jag att jag går framåt. Om inget annat fick jag höra att simtränar-Macce tyckte jag kommit igång bra med simningen! Att han säger så får jag se som ett bra tecken:)

20140128-183828.jpg
Men att simma 90min igår och 2h idag samt köra styrka och allt vad det blivit så måste jag säga att armarna är lite trötta!
Men så kom jag på, mitt i mina suckar av att triceps värkte, att jag faktiskt fått en compressionströja framtagen speciellt för simmare! Vad grejer det finns va?! Den är riktigt skön. Men brutalt tajt. Om man tittar lite extra noga så ser man att det är gjord med transparent tyg, lite annorlunda..
Och när jag ändå var igång tog jag på mig min hälsoväst. Pappa tycker egentligen att jag ska ha på mig den 24/7 då jag har så dålig hållning..
Ofta kan jag inte säga att den är på, men ibland- framförallt när kroppen är lite trött och jag har en tendens att ’säcka ihop’..

20140128-184428.jpg
Och så var det intervaller ja.
Det gick faktiskt riktigt bra idag. Lite krånglande mage på slutet men med pappa bredvid sig är det sällan man viker ner sig! Är så jäkla tacksam för honom, han är bäst.
Förresten så spenderade dagen packandes inför resan till Gällivare. Och mitt i all hets bestämde jag mig för att rensa bland träningskläderna!
Och så hittade jag denna underbara T-shirt med puffarmar som jag fått av världens bästa Sofie Lantto för två år sedan efter en plåtning i Portugal.
Minns hur förälskad jag blev i T-shirten! Att jag kan bli det säger väl ganska mycket om min relation till kläder ;)
Men vad kul det är, när saker som legat längst ner i en låda blir som nytt!

One Response so far.

  1. Sofie skriver:

    Åh, t-shirten som är så jädra fin på dig! Kul att den kommit upp ur lådan.
    Och KUL med Gällivare – hemma för mig. Säg till om du behöver något, vad som helst så fixar vi det! Kan hända att du får hänga lite med min bättre hälft, alltså min lillasyster Lisa.
    Hoppas du får det helt underbart i norr. Jag önskar jag hade möjlighet att vara där med er. Stor kram!

    Ps. Bäst kan du vara själv :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.