It’s time..

Först och främst. Pust! Värme!!
Men det är underbart. Fast nästan liiite för varmt när vi skulle upp bland bergen och härja på cykeln. Men som sagt, det är underbart!
Känns verkligen som en helt annat läger nu när solen skiner. Alla är liksom lite gladare, man känner sig mer pepp än när det är grått ute. Inte så konstigt kanske?
Var nog precis vad vi behöver, annars kan ju sista veckan vara ganska tuff.. Man vill hem, är trött och man kan Artá-vägen med förbundna ögon.

Haha, inte riktigt kanske- men det har blivit många turer på den vägen. Vad är vi uppe i.. (tankestund).. 9 gånger? En gång tog vi inte samma väg tillbaka.
Träningen annars går väldigt mycket upp och ner.. Eller ja, lördagspasset gick finfint- söndag: vilodag- igår: svårt att sätta etikett på- idag: inget vidare..
Lite som det brukar se ut för mig inför tävling kanske? Jag vet inte. Jag vill ju att det ska funka och går bra. Men ibalnd funkar verkligen ingenting på samma gång.
Lika bra att styrka ett streck och inte tänka mer på det tror jag? (:

Igår var ju jag och Mamma inne i Alcúdia på kvällen. Det var en upplevelse! Haha, bussresan dit gick fint- inga problem. Hem däremot var inte lika lätt! Det slutade med att vi fick gå sista 3km hem till hotellet.
I totalt mörker. På en RV liknande gata- ingen hit! Men det gick bara bra och var fakstikt riktigt kul.
Shoppningen därinne var väl lite som jag hade förväntat mig, mycket sovenir butiker blandat med smycken och solglasögon. Det vanliga på en turistort d.vs
Men jag fick med mig lite saker hem i alla fall! Första köpet var superlim, det var ett måste redan innan- mina solglasögon har nämligen gått sönder..
Sen blev det en ring och en helt underbar väska till balen.. Det börjar dra ihop sig nu! Jag är snart klar med allt också.

Nu ska jag gå ut och njuta av solen så mycket jag bara kan. Om 2,5h är det dags för distanslöpning också, så det gäller att passa på:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.