I’ve to learn to not get my hopes up

Nu när det börjar dra ihop sig mot att åka hem kommer man på alla saker man egentligen borde ha gjort under tiden som man varit här..
Matten till exempel. Det kommer blir en upplevelse med mitt nationella den 18:e maj! Sen skolan i allmänhet. Det jag kan hänga i granen är väl enegelskan, där han jag ju knappast tappat något!
Men företagsekonomin. Det får bli en G-artad termin, får ta tag i det lite mer i höst sen- då jag förhoppningvis är liite mer i skolan. Men samtidigt tvivlar jag på att så kommer vara fallet?
MEN NU ÄR DET SOM DET ÄR, som min kära mamma hade sagt(kanske inte när det gäller just detta)- Det är bara att bryta ihop och komma igen!
Jag måste få säga en sak, kanske låter det som om jag säger emot mig själv lite.. Men- Jag tycker inte att det är ett smart drag att sola när man egentligen borde vila.
Solen mellan passen på en simtävling till exempel är jäkligt korkat. Och jag borde egentligen inte spenderat hela min dag igår i solen- det vet jag!
Men är man på träningsläger på Mallorca för 5:e året i rad och det är FÖR FÖRSTA GÅNGEN sol mer än 2 dagar av 14- då får man ta vara på tillfälllena!
Jag brukar egentligen inte vara den som slänger mig ut i solen, det krävs rejäl värme för att jag ska visa mig i bikini(inte det roligaste plagget jag vet..)
Det jag menar är, jag solar inte bara för att solen visar sig- jag solar för att bli brun. De tillfällen jag får att bli det, dom tar jag?
Men återigen: det är inte den bästa vila/uppladdningen/avslappningen som finns.. Men är man på träningsläger och känner för att sola sista veckan, tror jag inte det är många som ifrågasätter- eller?

Dagens träning har gått lite sisodär. Kan väl säga att dagen kanske inte började på bästa sätt.. Men avslutades ändå Godkänd.

Nu ska jag titta på Film med min sambo :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.