Jag nyser aldrig nuförtiden..

Tisdag! Riktigt fin tisdag med soligt väder och alldels lagom med träning- dock har jag gått runt hela stan, så jag känner mig nästan lika trött som om vi hade kört fullt schema-rull..
Aja, bra tisdag har jag haft som sagt:)
Spenderade kvällen hos min favorit tjejer. Först mågra timmar hos Stina och Mathilda, fy fan vad man skrattar med dom två alltså! Hur kul som helst. Dock har vi alla tre lite berg-o-dalbana humör.. Resten lämnar jag osagt;)
Sen gick jag ner och käkade min middag hos Sofiagull som var helt slut efter att ha rengjort sin cykel i X-antal timmar.. Eller det kanske var en överdrift? Jag vet inte. Hon såg måttligt road ut när jag mötte henne i dörren- då hade hon gett upp..
Men det var som vanligt mysigt, sofia är alltid ett bra sällskap. Det blir perfekt att bo med henne på Mallis!
Hoppas hon känner likadant för mig bara:P

Men vad möttes jag av när jag kom hem då? MIN NYA CYKEL!!! ÅÅÅH, min nya älskling. Det känner bara hur bra som helst. Det är lite mer grön(i lacken) än vad jag hade tänkt mig.. Men det kan jag verkligen lära mg att lev med!
Bider kommer väl upp.. Jag vet at jag är jätte dålig på att lägga ut bilder. Måste verkligen skärpa mig på den fronten!

Nu är det del2 i CSI trilogin. Det missar ni väl inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.