Längsta veckan i mitt liv..

Och kanske, kanske den sämsta.
Efter några dåliga pass i uppstarten av lägret av förra veckan, aldrig riktigt utvilad trots bra och mycket sömn så vaknade jag i fredags och kände mig som jag gått in i väggen.
Ingen ork överhuvudtaget, kroppen var slutkörd som om jag sprungit en marathon och humörsvängningar utan dess like, minst lilla puttade mig över gränsen.
Något var fel, det kände jag ganska fort. Jag är sällan sjuk och mina dippar brukar oftast vara i ca ett dygn, max två.
Men med tanke på att jag inte fick sjukdoms symtom förrns på söndagen, så var helgen väldigt tuff och jag funderade/tänkte alldeles för mycket på fel saker.
Feber under söndagen gjorde att jag sakta men säkert konstaterade infektion eller virus i kroppen. Vilket efter ett besök hos doktorn i måndags visade sig vara sant. Halsfluss(light version måste det vara) och penicillin i 6dagar. Tabletter som går under storleken King Size..

BZg4AmzIYAAfA97..Och idag är jag äntligen människa igen!
Redan igår började livet komma tillbaka till mig och då orkade jag dessutom med att ta tag i att fixa med hemsidan! Komiskt att det ska krävas halsfluss för att jag skulle ta tag i det.. Men ändå.
Vad tycker ni? Tycker det blivit som en helt annan hemsida och med lite mer knåp kommer den nog bli precis som jag vill ha den. Kommentera gärna och berätta vad ni tycker! Tips, tankar och annan feedback är varmt välkommet :)
Nu när jag har ’tid över’ så passar det bra. När jag väl dragit igång sen får allt helst vara klart, annars finns risken att det blir halvdant till nästa sjukdom ;) Som förhoppningsvis är 2020.

Imorgon får jag så smått dra igång igen. En lång långpromenad, Yoga och lite lätt styrka väntar. Länge sen jag var så taggad på att gå ut och gå!

————————————————————————————————————

Vill även passa på och tacka hela simmargänget som varit nere under förra veckan! Riktigt kul att vara tränare för er och tycker ni gjorde ett strålande jobb! Hoppas nu ni, trots 14simpass på en vecka, kommer hem utvilade och peppade inför vintern!
20131116_173202_1Tack Carina för ’coach bilden’!

3 Responses so far.

 1. carina manning skriver:

  Hej Annie! Sidan börjar verkligen bli fin – jag gillar bilden där du gör armhävningar på stranden! Kanoners!! Kul att bilden kom med! :-)

 2. Stefan Manning skriver:

  Kan uttyda att det går åt rätt håll med Din förbenade halsfluss. Se bara till att Du inte sväljer myntet när Du tar dom tabletterna… :)
  Äähh! Höll ju på att glömma. Jag skulle ju kommentera för att säga att Du har en snygg riktigt snygg webbsida :-)
  /Stefan

 3. Madeleine skriver:

  Snyggt jobbat! Och skönt att höra att du är på benen igen. Ska bli jättekul att komma ner nästa vecka och köra hårt med dig ;-)
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.