Livet på Playitas

Vet ni vad? Finns verkligen ingenting att klaga på. Playitas är fantastiskt och har dessutom bjudit på perfekt väder sen vi kom i Söndags.
Precis kommit upp på rummet igen efter morgonens simpass med gänget på simmarveckan. Jag har hand om nybörjarna, en riktigt härlig liten kvartett som har utvecklats något enormt redan. Världens bästa jobb blir ännu roligare när utvecklingskurvan går precis som man hoppats.

IMG_1112Från gårdagens simpass, taget vid 07.15 på morgonen. Lite moln just då men sedan sprack det upp för resten av dagen och blev strålande solsken och 25grader.

bloggFörutom de tre timmar jobb med simgruppen varje dag så hinns det med en hel del egen träning! I måndags gjorde jag förhoppningsvis lägrets absolut sämsta cykelpass. Jag har nog aldrig varit så seg i benen.. Men jag har nog hellre aldrig varit så snygg! Så det kanske väger upp lite. Nya kläder från Bianchi alltså, passar superbra med min Sempre.

bloggskoDessutom hann jag precis få med mig ett par nya och fräscha löparskor från Asics. Med lite känningar i baksida lår förra veckan hörde jag av mig i som panik då jag hade på känn att mina löpskor kunde ha en del med i det spelet. Och proffsiga som dom är på Asics fixade dom det till mig lagom till avresa. Har sprungit tre pass i dom nu och det känns riktigt bra, lite skav på första distanspasset- men det hör nästan till när det gäller nya skor.
————————————————————————————-
annniefyll

Och imorgon vet ni va. Då fyller jag 21år! Känns ju som det var förra veckan, men icke. Imorgon är det 14november och det är min dag!
Bilden är från Litho-Cup i Motala simhall för en herrans massa år sedan, tror det kan ha varit månaden innan jag blev tonåring.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.