Ljusglimtar på gråa oktoberdagar

När man tänker på oktober tänker man rätt ofta på grått. Man tänker på regn och rätt kalla vindar.
Men det är inte bara grått.. När solen väl är framme och skiner på alla guldiga blad blir man rätt lugn i själen.
Det här veckan går nästan alla vakna timmar åt till att träna eller att ladda för träning.
Jag är en utav dom som inte har haft min säsongvila ännu(och kommer faktiskt inte ha någon heller) men jag måste säga att träna på i oktober känns helt okej trots att man fryser rätt rejält viss stunder.
Om man kikar tillbaka på det senaste två-tre åren har oktober varit en rätt trist månad utan några vettiga träningstimmar! Så att få ladda banken med rätt många detta året känns bra.

Men en utav nackdelarna med att träna i oktober är just att inte så många andra gör det.. Och för att inte känna mig alltför ensam på löp och cykelpassen maler jag podcast efter podcast.
Inte helt PK att lyssna på något när man är ute och cyklar tänker ni? Nae.. Kanske inte. Men till mitt försvar har jag bara en lur i örat och jag hör bilarna/andra fordon loud and clear när dom kör förbi.


Vilka är mina favoritpodcast då? Sanningen är väl att jag är väldigt mainstream och fastnat absolut mest för P3 dokumentär och tyckte det var förbaskat jobbigt när jag hade lyssnat på alla deras avsnitt för några veckor sen.. Och väldigt glad när nya säsongen drog igång nyss. Annars gillar jag Jonas Coltings podd. Mest för att jag gillar Jonas och han sätt att uttrycka sig och ser honom som en förebild på många plan, men sen pratar han ju om väldigt viktigt ämnen – så som senaste podden där han disskuterar Katrin Z utspel om ’feta’..

För att hitta hans podd, följ länken: https://itunes.apple.com/se/podcast/coltings-nakna-sanning/id981913433?mt=2
Och gillar ni precis som jag idrott, speciellt Triathlon, så finns ju även: Husky, Tripodden, Snabbanan..
Har jag missat någon så tar jag gärna emot tips :) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.