Matkoma

Något som jag faktiskt verkligen inte tycker om är vilodagar. Dom kan bli nästintill hemska till och med.
Har man träning har man ju ett slags schema/upplägg för dagen, den gör också att man är mer alert- kanske planerar in något annat eller ger en motivation att bara hitta på något lite spontant. Men först och främst gör träningn att all mat smakar så otroligt mycket bättre!
Och lördagar är ju annars godisdag, lördagsgodis ni vet. Men nu, nae. Det får bli seriösare minilördagar på Onsdagar, köra fullt ut då istället. Inte för att godis är livets stora glädje.. Eller hahah, ibland kan det faktiskt vara det! Men jag tror inte på det här med att strunta i att äta saker helt bara för att man är ’seriös’. Har man ätit godis hela sitt liv ska man väl fortsätta med det? En dag i veckan måse man ju unna sig det. Det är nog bra för både kropp och själ. Så det så!;)

Imorgon blir det träning för fulla muggar. Om vädret tillåter blir det löpning och skidor. Sen ska vi på Bandy match! Sa jag att det blev framflyttat från lördag till söndag på grund av vädret? Jag missade kanske det, men utdelning imorgon som sagt! Det blit kul:) Hoppas vädret tillåter det i morgon bara…

Sen efter matchen blir det simning. Veckan som kommer blir det ju inte alltför många meter, tänkte samla på mig några imorgon istället då kanske..
MEN NEJ NI, Nu jäklar jag ska vi heja på Hellner efter Anjas Fiasko. God Natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.