Fuerteventura och tårta.

20131110-074815.jpg

Om ca en timma går planet till Playitas! En långresa på intåg, blir borta tre veckor.
Tanken först var en vecka, hemma en vecka och sen tillbaka en vecka.
Men tack vare proffsiga och hjälpsamma anställda på Apollo fick jag stanna kvar och därmed slippa två riktigt långa resdagar.
Första veckan nu är det simvecka med Svenska Triathlonförbundet och det ska bli riktigt roligt!
Andra veckan blir jag på plats på egen hand. Nu är Playitas en svenskt träningsparadis så helt själv behöver jag nog aldrig vara om jag nu inte vill.

20131110-075056.jpg

Den tredje veckan är det En Svensk Klassiker vecka! Angående ledarna som jag nämnt något om tidigare så förstår jag att många funderar på. Tanken var KJ och Emelie Danielsson samt Christian. Men KJ och Emelie har redan haft sin långresa med Hawaii och Florida, tillslut säger ju jobb och annat ifrån. Och med Christian, ja- det vet ju de flesta av er hur det ligger till där. Men ledarstaben blir ruggigt fin ändå! Får ner Jenni Nilsson, svensk mästarinna på Sprintdistansen 2013 och Fredrik Swahn, ruggigt vass duathlet.
Men jag får också finbesök hemifrån av Madde samt föräldrar. Så dessa tre veckor kommer bara springa iväg:)

20131110-074833.jpg

Och igår fick jag samla ihop mina Stockholmsfavoriter med mina älskade föräldrar. Första gången samlade allihop så det var väldigt roligt! Madde hade gjort helt fantastisk mat. Men inte minst fick jag en tårta:

20131110-075446.jpg

Så himla roligt!! En Estelle tårta var det tydligen, uppkallade efter vår lilla prinsessa. Det är nog min första födelsedagstårta på kanske 10-11år?! Det är ingen tradition i vår familj. Så det var riktigt kul:) och dessutom väldigt gott!

Nu är det strax boarding! Mot Playitas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.