Nu vänder vi den här skutan!

Egentligen har jag lovat mig själv att sluta säga att tiden går för fort. Jag fick lära mig utav Kaisa i somras att jag ska säga att tiden kommer fort i stället.. Men i ärlighetens namn så känns det mer som man står ute och tittar in på när tiden sveper förbi än att man står inne och tittar ut.
Och jag har ju inte skrivit något här på hur länge som helst. Vad har det berott på då? Jo, mest är det väl så att instagram, facebook och diverse andra flöden har fått gå in som substitut. Där skriver jag ju lite kortare och lite oftare samt att där får man faktiskt lite respons på att det är någon som läser, vilket gör att det är lite mer inspirerande att skriva där än här :)
Men jag saknar ofta bloggandet och tycker ibland att det är synd att den hamnat lite i skymundan.
Dock är det väl inte försent att vända skutan!
Och min tanke är väl faktiskt att jag ska ta tag i det lite mer nu. Framförallt för att i vinter väntar en himlans massa skoj och det kan vara kul att få skriva av sig lite mer.

Vad är det som väntar då? Jo, om några veckor är det dags för nästa race som också är säsongens sista: Challenge Village Forte Sardinia. Det är alltså en 70.3 på Sardinien och jag ser verkligen fram emot att få åka dit och racea! Det blir ju dessutom mitt första utomlandsrace den här säsongen. Det är väl så dags nu!

När jag kommer hem från Sardinien den 27oktober väntar en vecka med ganska lite träning men med massor utav jobb. Bland annat ska jag i sammarbete med Danny Hallmén hålla i ett simläger för tjejer i Borensberg.

Och jag hoppas ju självklart att just Du vill komma, det finns platser kvar!
Fokus kommer att vara teknik och jag lovar att alla som deltar kommer åka ifrån Motala med massor utav teknikstips i bagaget och kommer att vara en bättre simmerska! Mer info hittar du här: http://swedentrainingcamps.se/onewebmedia/Swim%20Camp.pdf

Och efter lägret i Borensberg väntar ännu ett läger som simcoach, fast då på Playitas i Svenska Triathlonförbundets regi. Men mer om det sen!

Vad händer just nu då?
Just nu befinner jag mig i Stockholm på Valhallavägen för att i helgen se efter W och P då Madde är på kurs med Friskis&Svettis.
Jag var imorse iväg till Eriksdalsbadet i ett par timmar för simma ett lite längre pass med Mika, ett ganska tufft pass som min kropp egentligen inte alls var så sugen på. Det har blivit ganska mycket träning senaste dagarna och nu börjar det kännas!
Några är lite nyfikna på hur träningen går och hur det funkar att hålla igång såhär sent efter att svenska säsongsavslutningen och jag måste säga att det funkar bra! Självklart flyter det inte på lika fint som när det är 25grader varmt och solsken, men det har det ju inte varit så ofta den här sommaren ändå..
Men upp och ner, svart och vitt = livet . Det är just det(!) jag ska skriva mer om här. Såå, vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.