Ny coach

Det är dags att jag lär mig danska!  

 

Från och med igår så har jag ny tränare: Frank Jakobsen 
Det är ett ganska stort steg och något som inte beslutats över en dag direkt utan något som vi kommit fram till under några månader nu. Det känns verkligen Helt rätt och ett steg i helt rätt riktning. 
Jag kan väl börja med att säga det några av er säkert undrar: Pappa är en grym tränare och jag har inte, inte ens en enda gång, under de senaste åren som han coachat mig ifrågasatt hans förmåga eller kunskap. Men det är sähär: min älskade pappa har nog att göra ändå. Han jobbar 50+ i veckan, tränar själv, äger hus, har lägenhet i sthlm, ordförande i MTC, driver ett bad och har en fru som tycker det är trevligt att se honom ibland. Dessutom tre barn(japp, jag är ju hans unge också) 

 

Att coacha en elitaktiv triathlet i det redan rätt maffiga schemat känns inte fair, varken mot honom eller mig. Sen kommer vi ju fortsätta att träna ihop, no doubt about that. 

Vad innebär detta då? Jo, jag kommer ju för det första att få nya inputs och nya typer av träningspass. Min gissning är att det kommer bli en annat tänk på träningspassen vilket för mig nog bara är bra, jag är ju inte direkt den som tränat med hjärnan alla gånger. 
Dessutom är Frank väldigt kunnig, ärlig och  inspirerande, vi träffades en hel del när jag var nere på Mallis i förra veckan och kände direkt att: shit, det här blir bra! 
Det känns sjukt spännande och känner mig väldigt redo! Step by step, outside of my confidence zone -> thats where the magic happens!
Frank tränar bland annat Patrik Nilsson och Camilla Lindholm. Två personer jag är sjukt imponerad av och dessutom två goda vänner till mig!  

 

Så, det är klart att detta är ett stort steg men det är som sagt något som växt fram och något som känns 100% rätt- annars skulle jag inte göra det. Något jag vet alla parter känner lika för. 
Nu kör vi! 

One Response so far.

  1. Malin skriver:

    Grattis! Vad roligt med ny coach!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.