Och nu släpper jag in dig..

Mår så bra! Jag mår så himla bra. Det är lite oroväckande? Men är glad ändå. Har tränat ungeför 2,5h nu på morgonen, det är få saker som man blir så fräsch utav som långa träningspass, true story. Dock är det ju ganska jobbigt..
Nu ska jag städa klart mitt rum, detta är en process som pågår konstant. Men nu är det ialla fall lite saker som hamnade på rätt ställe, skorna är inte synliga längre- ganska skönt, samt att jag bytt lakan. Det var verkligen en helt ny värld att sova, haha.
Idag ska jag lyssna sönder på Gloria(skrolla ner lite, där har du den) och bara mysa. Och imorgon börjar mycket, jag ska ta tag i saker. Våga lite, put my self out there.
Får fin besök utav Lovisa ikväll med, lite kul. Bra att det inte bara är mike och jag, vi växer väl ihop snart annars. Brosan och jag liksom (;

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.