OS

Jag känner att jag ska börja och skriva lite om vad jag tycker om det som har hänt..
*Måndag: Kalla. Vad ska man säga? Vilket jävla tävlingshuvud, en riktig vinnarskalle. Och bara det tror jag gör henne till en vinnare redan innan loppet. Men grymt kört, en riktigt uppvising. Jag grät inte som Pappa, men jag lycklig var jag allt:)
Jag vill också uppmärksamma Anna Haag. Vilket lopp!! Grymt att se. Däremot tog det emot att se henne åka över mållinjen som 4:a. Hon förtjänade bromset BIG TIME.
*Tisdag: Ferry. Haha, det känndes ju nästan för bra för att vara sant! Men det är väl bara för han (och oss) att njuta av hans prestation. Ett guld på ett OS är.. Stort.
*Onsdag: Superonsdag? Media kan ju ta sig. Gräver gravar åt alla våra athleter i Vancouver. Superonsdag blev Fiasko-Onsdag men en riktigt ruskig krasch av Anja och en alldels för svag(mental) Emil Jönsson. Och ännu en 4:e plats.
Sen ska vi ju inte nämna Damhockey.. Eller jo, det ska vi : 13-2 mot Canada.

Idag ser vi fram emot: Ferry- såklart, Anja- Håller hon? Tveksamt, Pappa- skrika av glädje eller skrika HON DOOOG!!(Anjas krasch, pappa var säker på sin sak. Eller så var det önsketänkande, det kan jag inte svara på:P)

Ha en bra kväll framför TV:n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.