Plöstligt händer det

Det finns inget tråkigare än en blogg som inte uppdateras. 
Jag har själv följt några bloggar senaste åren som helt plötsligt bara dött. Ingen anledning utan man möts bara av samma tråkiga inlägg varje gång man klickar in. 
Som med min sida senaste månaden har jag fått berättat för mig. Ska man ha en blogg ska den uppdateras regelbundet, annars är det bara irriterande.. 

Det är tråkigt dock, för i grund och botten tycker jag att det är väldigt roligt att blogga. Men sen i början av Mars har jag inte unnat gå in på wordpress på datorn(vilket jag fortfarande inte kan) och att skriva ett helg blogginlägg på mobilen tar liksom mer energi än det ger.
Sen har jag ju fått påtalat för mig att jag är aktiv ändå, vissa tycker till och med för aktiv, på andra 
platformar såsom Facebookinstagram och twitter. Det är konstigt, alltid retar det någon. 
  Men jag har i alla fall haft det väldigt bra sen jag sist skrev några rader här. Då skrev jag om San Fransisco(ett inlägg som många utav er läst mer än en gång) och jag måste ju säga att det känns som om det var LÄNGE sen vi kom hem från USA. Att berätta om allting som hänt sen dess kräver mer än ett inlägg men lite höjdpunkter såsom 2st 5km Akele Cup med pers, en tur upp till Sthlm, ett helgläger för tjejer i Borensberg, några intervjuer och spännande möten är värda att nämna!    

Jag håller mig ganska sysselsatt helt enkelt men huvudfokus är träningen, som alltid.     Och just den delen av livet rullar på helt okej. Just nu har jag precis avslutat ett cykel+löp pass inne på gymmet vid Idrottsparken i Motala, ett supergym deluxe med Wattbikes och schyssta löpband. Jag går sakta men säkert hela tiden framåt med träningen och trots att jag ibland snubblar lite tycker jag det känns som om jag är hyfsat i fas. Första tävlingen är ganska tidigt i år: den 17 maj i Österrike där jag gör min första 70.3 IM utomlands.  Det ska bli väldigt spännande och kul att få börja racea, jag tycker visserligen inte att det här vinterhalvåret har varit långt(snarare tvärtom) men det är ju för tävlingarna man tränar!  

 Men innan dess ska jag hinna med att springa både WomensHealth Halvmarathon(läs mer här: http://www.womenshealth.se/artiklar/sa-laddar-triathleten-annie-thoren-infor.htm ) på Djurgården nästa helg samt spendera 10dagar på Mallorca med mamma och pappa. Och får jag wordpress att funka på datorn så kanske det poppar upp ett inlägg igen inom kort.  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.