Skinburn

Ålder?: Fortfarande 17.. 14november är känns låångt borta!
Vad gjorde du igår?: Jag tränade- alla tre grenar! Var till och med upp i bergen och härja. Jävligt jobbigt, men ganska kul ändå!
Vad ska du göra imorgon?: Imorgon blir det det lite tuffare träning igen! Tempo och tröskellöpning..
Nästa roliga händelse?: Tävlingen på lördag ska bli kul! Jag hoppas på lite sämre väde så jag slipper frossa dö på löpningen av värmeslag!
Favorit Mat?: Är väldigt förtjust i frukost till Middag… Men jag tror inte det räknas? Så jag säger som jag brukar: Ägg, vitt bröd och ICAs Cola Light
Bästa låten?: Någonsin? Vad sa jag förra gången? Det är nog hela Melissa Horn/Lars Winnerbäck samlingen just nu..
Sämsta ovana?: Jag spottar VÄLDIGT mycket. Överallt och hela tiden. Dock alltid i handfat eller i soptunnor- marken om det är godkänt..
Har du testat att röka?: 3 av 4 jag umgicks med i 7,8 & 9:an rökte, det var en % siffra på 60 i våran klass som hade ett cigarettpaket i skåpet.. Så: ja, tyvärr!?
Last?: Vitt bröd! Egentligen är det inte ens gott längre- men ändå fortsätter jag äta det i rejäla mängder.. Inte bra!
Finaste stället?: Våran brygga i nya huset i sommar, det kommer vara oslagbart!
Person du träffade förra året du aldrig kommer glömma?: Det var svårt.. Ingen? Var jag verkligen så tråkig att jag inte öppnade ”dörren” för någon? …
Detta har du svårt för?: Tjejer som har för korta t-shirtar ev för låga byxor så dom visar typ en halv dec av magen- Det är sjukt fult! Det spelar ingen roll hur fin magen är, det ser bara biligt ut. Mag tröja däremot, är helt OK!
Vad borde folk tänka på när dom träffar dig?: Hahah, visa respekt och utmana mig inte i någonting? Haha, jag kan vara hemskt ärlig också så fråga mig inte om saker som inte är ”självklara”, det kan vara så att du inte ville höra svaret.
Beskriv dig själv med 3ord: Ärlig, målmedveten och omtänksam?

 Jag har haft en underbar dag idag! Nu är det ju inget långt kvar till hemfärd.. Känns nästan tungt!
Nu vill man liksom inte åka hem längre? Hahah, okejdå- det vill man väl! Men ändå, fint väder gör ALLT mycket lättare att leva med.
Få fina märken efter bikinin också, fakstikt fina på riktigt- inga man behöver störa sig på alls. Idag var det knappt någon träning, så jag har spenderat hela min dag i värmen. LOVELY :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.