Sleeping in my own little world

Sofia har fått mig till att sova med öronproppar. Jag- Annie Thorén, den som sover trots att någon försöker bryta sig in genom sovrumsfönstret och som tål att sova med killen med mest/flest muskelrykningar i hela Motala.
Jag är imponerad av hennes prestation fakstikt. Juste: Hon snarkar. Det är alltså det som är problemet.
Men hon började med det efter 1 och en halv vecka.. kan det bero på att hon äntligen känner sig trygg eller att jag bara lyckats somna före henne alla nätter därinnan?
Det är ju frågan. Det kan också vara något hon plockade upp i Palma, för mycket avgaser som gjort hennes näsa helt ihopkrunklad.
Jaja, jag kan (och har) spekulerat mycket i frågan. * Men har fått många kommentarer från mina kompanjoner som säger att det finns gott om människor som drar timmerstockar på nätterna.
Men jag måste säga att detta(öronpropparna) är något jag kommer fortsätta med- DET VAR HUR SKÖNT SOM HELST, det var verkligen tyst. Som om man var i sin egna lilla värld liksom. Riktigtriktigt skönt!

Igår var det lördag. Det blev ännnu en lördagkväll framför datorn. Jag ska inte klaga, jag satt mig där av egen maskin. Samt valde jag själv att inte använda samma maskin för att ta mig därifrån.
Dumt! Meeen. Samtidigt, vad mer finns att göra liksom? Nästa lördag kanske vi hyr en bil och drar iväg någonstans. Det är mitt förslag- vi får se om folk nappar på det!

Så det är vulkanutbrott på Island. Vilket jäkla skämt tänkte vi? Men nej, detta är seriösa grejer. Per W kom inte hem som planerat igår morse utan får stanna tills på onsdag.
Jag läste sent igår kväll att det blir ännu en dag, alltså idag, med iställda flyg. Vilket kaos.
Bara det inte påverkar Mammas flygning ner hit på tisdag så gör detta spektakel mig inte så mycket.
Jag får en känsla av att Aftonbladet, Dn, all media rent ut sagt gjort det större än vad det egentligen är.

Idag har vi alf två-veckors-firande här nere. Om man kan kalla det firande? Jag firar väl inte riktigt..
Men vilodag är det ialf och det är verkligen inte fy skam. Får se vad dagen har att erbjuda.. Jag skulle, som vanligt, vilja göra något! Men det är tveksamt om det bli av idag också..

När man säger till så brukar det oftast hända något, och det gjorde det väl- typ! Mamma kommenterade- 2ggr:) Det tackar vi för.
Men jag saknar hälsningar från mina doldisar..

3 Responses so far.

 1. Petra skriver:

  Skönt att se att man inte är ensam som uppskattar öronproppar när man ska sova. Kan inte annat än hålla med om din kommentar. Det blir verkligen helt känpptyst. Det känns verkligen som om man är i en egen liten värld. Fler borde verkligen testa att sova med öronproppar. Det är hur skönt som helst. Jag får dock lite ont i öronen apotekets gula skumproppar. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

 2. A-C skriver:

  Idag tycker jag inte om;
  …..röjkull ngnting = Vulkanhelvetet på Island som stoppar min resa till Er…..
  har nu lyckats få en biljett nästa SÖNDAG
  (känns ju bra!?) Kramar mamma

 3. A-C skriver:

  Eyjafjallajökull
  så heter den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.