Snart sovdags..

Kom alldels nyss hem från jobbet! (Vad vuxen man känner sig när man säger så)
Och nu sitter jag här och kollar igenom mail o tittar lite på facebook om jag skull ha missat något spektakulert. Det hade jag inte! Eller det har jag inte kanske man säger..
Jag vet inte, jag känner att jag fixa så jag har en kväll hemma nu! Dock blir det ju inte så förens på lördag. Eller.. jag har ju hela fredagen på mig att göra det jag ska. Packa och så vidare..

Idag har jag haft en HELT okej dag! :D Bra morgon med lite löpning och cykel. Sen en snabb engelska lektion, vidare till LeWa Sport med min bror och sedan en ovanligt lyxig lunch! Sen en riktigt rolig företagsekonomi lektion.
Efter skolanmötte jag upp mina favorit brudar för en fika på stan. Men framförallt: provning av min balklänning! OOOH, säger jag bara. Det kommer blir bra! :)
Jag träffade Rihan för en sväng på stan. Grymt mysig tjej det där! Jag måste verkligen få säga det, kul att lära känna nya männiksor. Speciellt när det är folk man klickar med, det blir liksom aldrig ansträngt! Trots att man inte känne varandra speciellt bra än.

Sen, efter X-antal timmar på stan,Började jag jobba. Full rulle hela dagen nästan! Men som sagt, BRA dag:)

Dagens finaste: MIN NYA VÅTDRÄCKT. Nya Blueseventy, modell Helix
[singlepic id=130 w=320 h=240 float=]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.