som en manlig jag

Sitter och tittar lite på tv, egentligen borde jag slutföra mina svenska uppgifter.
Men efter att ha skrivit på dom hela dagen(överdrivt- ja) så känner jag att jag sitter ett tag till.
Har förövrigt betalat alla min räkningar idag, känns ju kul. Har inte alltför mycket att leva på resten av månaden, men det ska förhoppningvis gå ihop sig! Har ju lite euros kvar och med tanke på att jag spenderar två veckor utav februari där är det nog lugna puckar!
Idag då, inte mycket annorlunda. Sprang med Lovisa imorse, följt utav 6h i skolan- två lektioner, tummen upp. Och sen var det styrka+simning på det och nu sitter jag ju här. Det var den snabba versionen(:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.