Söndagen from hell

När jag jobbat klart, när jag trott att jag ÄNTLIGEN skulle få sova.. Eller nu ska jag inte vara alltför negativ, jag fick ju fakstiskt sova i 25min. Sen ringer min bror och säger att jag måste ner till badet för att vi har ’besök’.
Jag slänger på mig kläderna, tjuter som en gris- jag vet inte vad som hänt, men de senaste dagarna har jag gråtit för allt möjligt, dumma bröllop, och hetsar ut till gatan där de väntar med bilen.
Som tur va var jag kissnödig så det hela gick fort.
Egentligen är jag väldigt posetiv till att dom testar oss. Men igår var verkligen inte en bra dag för mig.
Speciellt inte när dom säger att dom ska ta blodprov, endast på Mig. Tjöt lite till, bet mig i läppen sen var det som tur va över väldigt snabbt.

Idag är det cykel som gäller. Träning, tvättning och packning inför imorgon. Det ska bli grymt kul att köra. Startfältet ser ganska vasst ut, vi är tyvärr ganska några tjejer. Men det är bara att trycka från början så flyger förhoppningsvis att spurtare av! Eller så flyger jag av.. vi får se;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.