Sthlm-San Fransisco

(null)
Idag har det varit en riktigt lång dag men spännande dag.
Och mycket tack vare den mastodont flygning vi varit med om.
Vid 04.45 imorse ringde väckarklockan på vårt rum på Clarion Hotell Arlanda. Ett helt fantastiskt samarbete med Nordic Choice Hotels som gör mina resor lite mindre dryga, vilket är mycket värt!

(null)
Tack vare dem hade jag(och Mikaela) möjlighet att bo ca 3min från incheckningsdisken så kunde vi imorse i en softa takt vandra bort till incheck med våra väskor.
06.35 gick första planet- då till Frankfurt. En flygtur som vi båda lyckades att sova igenom från start till landning- något som jag kommer vara väldigt tacksam för senare ikväll.

(null)
På Frankfurt AirPort blev vi senare fast i några timmar. Sådär passade vi på att käka lite frukost och dricka dagens första kopp kaffe!
Det är rätt mysig med flygplatser ändå. Hade jag fått önska en enda sak är dock att alla skulle gå runt med en flagga eller något som berättar vart dom ska. Det är den eviga frågan på flygplatser och nyfiken som jag är undrar jag ju.

(null)
Nu har vi bara dryga timmen kvar av flygningen och det känns väldigt skönt. 11.5h är länge och det börjar nu krypa rätt rejält i benen.
Dock är vi inte framme i SLO- San Luis Obispo, där vi ska spendera våra veckor, förens om som tidigast 6h.
Inte minst räknar vi med ganska mycket rid i tullen. Jag har nämligen blivit ”selected” med högsta säkerhet, SSSS, vilket gjorde att jag i Frankfurt fick genomgå en extra säkerhetskontroll bakom ett plank. Varför jag fick denna special treatment vet jag inte, men det kan hända att de stämplar jag har i passet är lite att rynka på näsan åt..

(null)
Men vi har ju inte bråttom. Jag är dessutom den som ska köra oss två ner till SLO vilket betyder att det kommer gå lugnt och fint. Har dessutom blivit bjuden på lyxlunch på flyget! Så jag står mig ett tag:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.