Swimrun, Träningsläger och VLHälsa

Ännu en arbetsvecka avklarad och även denna har varit tipptopp!
Det går framåt med planeringen till VM och det är mycket info som ska förmedlas, samt många små detaljer som fortfarande håller på att spikas. Som t.ex: Hur många gels behövs det under tävlingen? Eller hur många liter Coca Cola? Det är riktigt roligt faktiskt!
Och som aktiv är det väldigt nyttigt att vara bakom kulisserna, man får en mycket större bild av vad som krävs av arrangörerna. Det är ingen liten apparat att arrangera Triathlon-tävling!

I övrigt har det hänt en massa andra roliga saker!
Bland annat detta:

(null)
Jag och Mikaela är inte bara på väg till USA på träningsläger ihop(åker om en vecka ca) utan vi är numera också ett Swim-run Team!
Vi fick påtalat för oss redan förra sommaren att vi vore ett rätt grymt lag, hon med SM-guld och jag med silver. Vi simmar lika fort och det enda som skiljer oss åt vad det gäller löpning är dagsformen.
Jag är helt säkert på att det kommer gå riktigt bra i september!
Vi är dessutom väldigt nöjda och stolta att vi fått namnsponsorn ICA.
Men vi är fortfarande ute efter lite sponsorer som kan stötta oss i vår satsning på VM i Swim-Run, så har någon något bra förslag så hojta gärna!

(null)
Men först på agendan är alltså vårt träningsläger som vi sticker iväg på den 15februari.
Hon och jag har styrt upp det hela själva och det har hittills rullat på bra, med ett litet hinder ang att hyra bil. Ca 6400kr är det billigaste vi hittat för två veckor, vilket är smått bananas..
Flygesan blir förhoppningsvis rätt smärtfri men då vi flyger i ottan den 15feb har jag genom min grymma sponsor Nordic Choice Hotels fixat så vi får sova över på Clarion Arlanda. Därefter första stopp i Frankfurt, vidare direkt till San Fransisco och därefter bil ner till San Luis Obispo där vi ska spendera två veckor. Är så sjukt pepp!

(null)
Jag har även ny samarbetspartner!
Nämligen VLHälsa! Viktor och jag har känt varandra några år nu och kommer väldigt bra överrens. Han har verkligen hjälpt mig under mina månader i Sthlm genom att bjuda med mig på både simning och cykelpass. Han jobbar på gymmet InMo, där han fixat in mig för några timmars Wattbike senaste månaderna och nu kommer han även att hjälpa mig med tester; såsom löptester, cykeltester och rörlighetstester. Styrketester också, men jag är rätt svag så jag vet inte om jag vill ha dem resultaten på papper ens.
Men första testet är redan avklarat! Det gjordes i förra veckan på Wattbiken och det blev ett helt klart godkänt resultat.

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.