Tankar om tävlingssäsongen 2014

Nu ska ni inte hoppas att jag har en spikad planering inför nästa säsong.
Tyvärr har det inte varit möjligt att fundera över tävlingar förens till för ca en vecka sen när alla SM-tävlingar publicerades på Svenska Triathlon Förbundets hemsida.. Lite tankar om det kan ni läsa här: https://www.facebook.com/annie.thoren1/posts/10151806883399607?notif_t=like

Men, nu har jag fått lite tid på mig och lite annat att tänka på.
Inte minst kan jag berätta att jag inte kommer att köra SM i Motala på långdistans.
Jag vet att jag sagt att jag ska det flera gånger, men mina prioriteringar har ändrats och inte minst har det dykt upp en tävling den helgen som jag inte vill missa.
(Om jag nu får representera Sverige det vill säga) Nämligen U23 EM i Ryssland!!
Då jag hade en hyfsad säsong på den olympiska distansen 2013, trots min rent ut sagt dåliga träning- så känns det som om det inte vore en omöjlighet att ta sig dit.
Klart det känns lite tråkigt att missa tävlingen i Motala, och dessutom Tempo SM i cykel(som faktiskt varit något jag varit lite sugen på), så handlar det om välja. Och valet känns inte ens svårt. Ett U23 EM slår allt just nu. Men som sagt, det finns inga fribiljetter dit utan det krävs mycket av mig vilket jag tycker är bra.

5652_1022499981145_5253694_nFrån Junior-EM Stafett i Holland för 4(?)år sedan

Dessutom har detta gjort att jag börjat snegla på fler internationella tävlingar. En innan är ett måste, annars kommer jag få en chock när tjejerna drar upp tempot. Man kan inte tro att man klarar sig på endast Svenska tävlingar inför internationella mästerskap- det är nämligen som natt och dag. Simningen på svenska tävlingar är en walk in the park jämfört med internationellt där det smäller ganska bra. Dessutom kan tjejer i en klungan på cykeln vara rena rama cirkusen.

Fast, svenska tävlingar med publiken och hela atmosfären är fantastisk! Så jag kommer att boka upp de andra SM helger som finns på kalender som heliga och kommer stå på startlinjen med största leendet.

1003193_346884322110166_963554347_nFrån SM Olympisk distans 2013 i Jönköping

Så framöver kommer kanske lite sporadiska besked om vilka tävlingar jag kommer att köra eller ej.
Någon som vill tipsa mig om någon tävling, i Sverige eller utomlands, så är det varmt välkommet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.