Två veckor

Under två veckor på en ö med bara träning(och fint väder, grymt sällskap etc) lär man känna sig själv lite bättre. Och man märker saker om sig själv. Och inte för att glömma: man ser saker hos andra männsikor som man aldrig hade märkt annars..

Allt har en gräns, en gräns på hur mycket man klarar av att prata på ett cykelpass. I slutet är det ganska tyst(ja, även i tjejklungan)
Tyskar är tyskar och dom är överallt. Är ganska säker på att dom inte gillar svenska dessutom, eller jag har en ’shemale’ som försöker döda mig med blicken varenda gång jag möter henne…
Nästa grej där, tycker att vältränade kvinnor är sjukt snyggt! Men som jag sa: allt har en gräns, när kvinnorna i fråga börjar blir en blandning mellan kvinna och man är det inte så jäkla snyggt längre. När dom har ett lungparti stort som jag vet inte vad och dessutom lyckats träna bort tuttarna börjar det bli gränsfall på riktigt fult. Tyskan som stirrar på mig har dessutom en käke som är större än Ara Arahabians och aldrig ens tittat på smink i hela sitt liv. En riktigt pingla alltså..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.