U23 EM Kval, Jonas Colting och tävlingar

Haft några riktigt bra dagar sen jag kom hem från Bratislava i måndags.
Har haft en hel del att göra men det mest på agendan har varit roligt och fått tiden att gå ännu fortare.
Bland annat har jag:

10363387_10152126799179607_237040819298867816_n
Fått besked om att jag klarade U23 EM kvalet!
När jag drog igång träningen igen efter ca 6mån uppehåll + något år av dålig träning så var just U23EM något jag blickade mot. Först var det bara en galen tanke/dröm men eftersom att träningen rullade på fint och jag fick göra det mesta enligt plan så kändes det mer och mer realistiskt! Så att ha klarat detta mål betyder mycket. Det är alltid skönt att klarat av ett mål, framförallt dom som i början kändes ljusår bort.
Men om vi åker till Ryssland(där U23 EM hålls) eller ej är inte riktigt klart än. Som man kunde läsa i dagens tidning har vi diskuterat lite internt om att faktiskt ’spara krutet’ och använda det till att åka på två Europa Cuper i sommar i stället.
Men i vilket fall som helst så är jag väldigt glad och nöjd! Nu är det bara jobba vidare mot ännu högre satta mål..

BoOuKj4IYAAYLBQ
Haft ett väldigt givande samtal med Jonas Colting.
Han är/var i Motala för att reka inför hans Sverigesimning i sommar. Smått galen som han är ska han simma mellan Stockholm och Göteborg, vilket är 60mil!!
Riktigt imponerande och en väldigt fin gest då han gör detta för välgörenhet, läs mer här: http://www.sverigesimmet.se/
Jonas är någon som jag länge varit ganska imponerad av och sett upp mycket till så att han tog sig tid att prata lite med mig, ge mig lite tips inför framtiden är guld värt!
Det finns få människor som är så drivna som Jonas är och vill påstå att han är en av dom som under senaste åren har gett Triathlon mest rampljus..

bild

Och dessutom har jag hunnit anmäla mig till en drös med tävlingar!
Två stycken som går av stapeln redan den här veckan: Blodomloppet 5km i Linköping idag och Växjö Triathlon på lördag.
Kan tyckas lite hastigt och lustigt men jag tycker det känns väldigt bra!
Jag måste tävla mer, pusha mig själv- jag är en sån tävlingsmänniska att det aldrig riktigt blir samma sak på träning. Och nu när det finns tävlingar så känner jag mest: Varför inte?
Just Växjö Triathlon ska bli extra roligt då det är första gången jag kör den. Och inte minst så är det ju icke-drafting, vilket jag älskar..
För er som också vill vara lite spontana så går det att efteranmäla sig till tävlingen i Växjö fram tills innan start på lördag! Så sov på saken så hoppas jag vi ses där :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.