Man vänjer sig?

Det finns vissa saker som man aldrig lär sig att ’bara acceptera’ eller vänja sig med.
Jag tycker att jag har simmat ganska länge, typ 16år och har spenderat rätt många timmar i bassängen. Men de få, som tur är ytterst få, gångerna jag får en kallsup så är det som att jag dör lite inombords över hur äckligt det är. Man vill kräkas, spotta och hosta i all evighet- nu gör man ju inte det då det ytterst sällan det passar sig(ofta händer det ju när man verkligen inte vill). Men det är en sak jag aldrig kommer vänja mig med.

En annan sak är ju det här med sadeln. Om ni som nyss börjat cykla tror att man ’vänjer sig’ eller får förhårdnader som gör att det blir bättre.. Tänk om.
Hanna Nilsson beskrev det hela ganska så fantastiskt :

Nu har jag iofs den sadel som är ’perfekt’ för mig vilket gör cykelpassen aningen bättre. Men de veckor där man betar av cykelpass varje dag så är det allt annat än kul att sitta på sadeln tillslut. Och om Hanna, som är cykelproffs och cyklar betydligt mycket mer än jag har samma känsla så är det nog tyvärr inget man ’vänjer sig med’.

På tal om cykel och något man inte vänjer sig med: När bilar kör alldeles för nära. Alternativ när någon bilförare är extraextra puckad och kör om tutandes och samtidigt drar på spolarvätskan(detta hände idag).

cykelavst

1. Son of a…….!
2. Selfish
3. Legal
4. Kind
5. Also a cyclist!

Men saken är den: Man ska INTE behöva vänja sig med detta! För det är allt annat än okej.
Det blir ett längre inlägg om detta framöver tror jag..

Och sista saken som jag aldrig kommer acceptera eller kommer kunna vänja mig med: dåligt internet alt dålig dator..

1379539_686971444670508_1785874870_n

Det finns inget, INGET, som förvandlar mig till ett monster på samma sätt som en seg dator/uppkoppling.
Jag förstår knappt själv varför, det bara blir så..

Men nu slipper jag det! Efter 6veckor utan dator har det idag varit som julafton.
Som jag glädjande kunde berätta för någon månad sen så har EXEO, ett Motala företag av rang gått in som sponsor/samarbetspartner till mig och min satsning.
Som någon som spenderar ganska mycket tid på att skriva (bloggen, krönikor, träningsanteckningar etc.) så är en dator ett väldigt viktigt redskap.
Inte avgörande, har jag fått lära mig efter dessa veckor(skrivit alla min blogginlägg samt alla krönikor på mobilen sen i början av Mars..) Men något som kommer göra min vardag väldigt mycket lättare! Och mitt jobb också, för den delen.

20140509-212721.jpg

Är nästan lyrisk över hur grym den är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.