Värt att tänka på

’Jag tror att min starkaste egenskap är min viljestyrka. Jag tänker aldrig låta något förstöra den styrkan. Jag är stolt för att jag även i mina absolut jobbigaste stunder i livet kan se mitt liv ur ett utomstående perspektiv, och vara positiv. Jag är livrädd för att gå sönder helt men jag inser att den enda människan som kan göra så mot mig, är jag själv. Och jag tänker inte göra så mot mig själv. Jag tänker inte se mig själv trasas sönder.
När kroppen börjar skaka och psyket börjar svikta, gäller det att ta några djupa andetag och visa för sig själv hur stark man är. Så sätter man på sig en blodröd topp, vackra klackskor och ett leende på läpparna så gör man något bra av idag också.’

-Michaela Forni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.