VÄTTERNRUNDAN CHINA DAG 1&2

Vilka grymma dagar vi har haft här i Kina jag och Christian. Full rulle och så mycket intryck!

IMG_4156Och nu har vi alltså kört två av de tre etapperna på cykel här borta och jag kan bara att jag håller med Christian om allting han skriver här: http://christianbertilsson.se/
Så grym coola race! Och ruggigt tuffa.

61110_149311515279317_169522542_n

Jag kunde nog inte riktigt tänka mig att vi skulle köra över 38km/h idag på 68km, det är Snabbt på dessa kuperade banor!
För er som följer mig på facebook har nog sett att jag kom tvåa på 156km igår..

IMG_4198

Även idag fick jag se mig slagen av ryskan och hennes 14 hjälpryttare. Jag försökte verkligen allt jag hade men när de systematiskt stöter av en har man tillslut inte mycket att sätta emot. Dessutom, när det gjorde det avgörande rycket, så gick en av dom i backen bara några meter framför mig(detta i 70km/h..) Så tvärnit och det var rökt.
Sen att de inte ens kollade om man överlevde kan man ju diskutera. Men det är mycket man kan diskutera länge om vad det gäller sportsmanship här borta i Asien.

IMG_4211

Mer om det någon annan gång! Jag är iallafall glad över min kapacitet på en lånecykel med 50klinga :) Och när ryssarna har Sverigefärger kan man ju inte säga nej när de frågar om man vill vara med på kort.

Imorgon väntar kanske det underligaste dygnet i mitt liv! Vi ska nämligen cykla till Nord Korea och kommer att sova över där! Hur ballt?!
Mycket regler såklart. En av dom är att vi måste lämna våra laptops i Kina, annars får vi inte komma in.. Mobil däremot är okej?
Imorgon är cyklingen en blandning mellan turcyklining och tävling, så det blir också en lite kul variant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.