What comes around goes around

Jag är väldigt sällan uttråkad och man kan ju kontatera att det beror på att mina dagar går så fort att jag knappt hinner tänka efter om jag har tråkigt eller inte.. Haha, det där var ju väldigt osammanhängande.
Men som jag har sagt ungefär 1 halv miljard gånger: Tiden går så otroligt fort!

Jag har haft två himla mysiga dagar! Mycket träning, skratt och kramar.
Super trevligt hos Emelie i Tisdagskväll. Marie hade lagat en underbar köttfärspaj som satt perfekt fter 4h träning. Dock hoppade jag över efterätten- men då hade jag redan hunnit knäppa upp byxorna. Haha! :)
Vi tittade självklart också på OS. Dock var det lite för tidigt på kvällen för att se Ferrys guldlopp- men självklart missade jag inte det! Nejnej, Det var verkligen grymt att se.
Men som sagt, riktigt mysigt hos Emelie. Tycker det är riktigt kul att vi träffas sådär hela gänget! Det borde bli lite offtare.

Annars då? Jo, det flyter som sagt på i ett snabbt men stabilt tempo. Hade studiedag igår och inga lektioner idag. Två skollediga dagar var precis vad jag behövde! Samla nya krafter.
Dock var jag helt död trots studiedag igår. Vi var nämligen ute och åkte skidor i 1h3omin. Ingen barnlek ska ni veta!
Sen hann vi också med att simma. Jag gick också till C-borg fram och tillbaka..
Så jag somnade gott igår kväll..

Neni, det blev inget direkt flyt i det här. Plus att jag måste gå iväg till Löpningen! Jag kanske skriver några rader ikväll.. Ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.