What is up?

Jag kan väl hålla med att bloggfliken på den här sidan har varit ganska dyster att klicka in på senaste månaderna. Jag har bara min själv att skylla faktiskt.. Och det faktum att något plugin på hemsidan gjorde att jag inte kunde logga in på hemsidan via datorn. Men tack vare en väldigt skillad Emil Rosenberg så är det sedan en vecka fixat! Han har även fräschat upp sidan ordentligt, något som gjorde mig ännu mer motiverad.

fram

Så nu är det fritt fram för mig att ta tag i skrivandet igen. Någon regelbunden uppdatering vågar jag knappast lova, men aningen oftare än det har varit – det kan jag lova!

Vad händer i Annie Thoréns liv just nu då?
Jag har inte så fasligt mycket saker för mig förutom att träna. Jag slutade jobba på Vätternrundan/Vätterntriathlon i samband med VM som gick av stapeln i slutet av Juni.
Vilket betyder att jag senaste ca 1mån tillbaka levt proffsliv. Ett liv som jag trivs väldigt bra med nu när det är sommar och vädret är hyfsat OK. Men för att vara helt ärlig: hur kass har inte denna sommar varit? Jag kan inte minnas en sommar där vädret var så här dåligt i så långa perioder?
Usch vad svenskt att klaga på vädret – men ärligt talat. Att hålla på med en sommaridrott i ett land där det är skitväder 340dagar om året är rätt pissigt.
Därför görs hela tiden nya planer om att jaga varma träningstimmar – och först ut blir nog dubbla race i USA till hösten. Men utan jobb och kapital så blir det kanske aningen svårt, men inte omöjligt: http://www.anniethoren.se/?p=8590

Vad händer härnäst?
På lördag, den 25:e, är det dags för nästa race!
Då åker jag ner till Jönköping för andra året i rad och tävlar SM i medeldistans(70.3).
Det ska bli väldigt kul att få tävla i Jönköping igen, det var en riktigt grym tävling där förra året och jag tror att det kommer bli minst lika bra i år!

20140728-084230-31350159.jpg

Men innan dess hörs vi igen, det kan jag nästan lova ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.