What you might not know..

Heter?: Annie Solveig Desrieé Thorén (kärt barn har många namn)
Smeknamn?: Annie
Vilken ögonfärg har du?: Grön? Lite röda inne vid iris. Kollade nyss i spegeln, jag kan ha fel..
Hur gammal är du?: 17!
När fyller du år?: 14november
Är du blyg?: Det tror jag inte någon skulle kalla mig. Dock kan jag få lite tunghäfta när jag är med folk som anses vara ”lite” coolare.. Haha!
Har du några syskon?: Yes! Två bröder, Mike & Robin
Har du husdjur?: En hund. Världens snällaste, mysigaste med också fulaste hund!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Tveksamt. Själv har jag inte riktigt upplevt det.. Jag tror kärlek tar tid, men intresse för kärlek kan komma direkt?
Är du musikalisk?: Hahah, I wish!
Vilka hårfärger har du haft?: Alla du kan tänka dig.. Favoriten hittills är nog orange. Men nu är har jag min naturliga färg! Mysig den också;)
Vad vill du bli när du blir stor?: Rik? Haha, a part of the plan. Nej men jag vill antingen bli: Smed, designer(sportkläder- det behövs lite stil får såna som oss) eller sportjournalist- TV, jag är bättre på att prata än att skriva.
Vilken årstid tycker du bäst om?: Sommarn måste jag väl ändå säga?
Vart skulle du vilja åka?: Hem? … Annars står ju sommarens tripp till Singapore högt upp på önskelistan.
Vad ser du fram emot just nu?: Att Mamma kommer på söndag, Balen i Maj och den grymma triathlon sommaren jag kommer att ha- AWESOME!
Bor dina föräldrar tillsammans?: Ja, i Motalas finaste hus. Men de bästa barnen man kan tänka sig såklart? Höhö;)
Hur svarar du i mobilen?: ”AAah hej det är Annie” Eller: ”Aah Hej det är Annie på Platengymnasiet” – Detta för att Mamma alltid säger : Ann-Charlotte på Industrikompetens när hon svarar och jag ringer ju ofta henne!
Brukar du komma i tid?: Det är väl en av mina riktigt starka sidor. Det och att jag är ganska pedant.
Sysslar du med någon idrott?: Det skulle man väl kunna kalla det? Jag är heltids anställd Triathlet. Utan lön!
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jaa:)
Har du någonsin somnat och sedan vaknat utan att veta var du är?: Nej? Eller ibland kan när man har drömt något lustigt kan man ju undra i första ögonblicket. Men det är inget återkommande problem!
Har du en lavalampa?: Nej! Faktiskt inte! Jag säger typ alltid att jag vill ha en när jag ser en. Men jag köper aldrig någon
Vill du hellre ha mail än brev?: Nej, verkligen inte. Att få brev nu för tiden är ju som att fylla år, världens grej! Men mejl är kul det med:)
Vilken är världens bästa film?: Nu kom den frågan! Jag har jobbat hårt på min lista senaste tiden och mitt svar är …. The Blind Side, just nu ialf.
Bästa låten just nu?: ’Aldrig riktigt slut’ med självaste Lars Winnerbäck. Jag tycker inte man ska analysera rubriken men låttexten är värd att läsa igenom!
När kysste du någon första gången?: Herre gud.. Jag har ingen aning? Så att det verkligen betydde något var för en himlans massa år sedan med en filur som heter Linus..
Det här ger mig psykbryt: Jag får nästan aldrig psykbryt, jag hoppar ofta över den fasen och blir arg direkt istället.. Men när folk inte berättar sanningen direkt eller att när man får veta saker ”fel person”..

Något ni kanske inte visste?
Så här underhållande blir det på ön Mallorca när det regnar och att det åkar vara just idag vi varken simmar, cyklar eller springer. Jeej. 
Men nu blir det nog en film med Sofia! Ha det bra!

One Response so far.

  1. Jocke skriver:

    Hårda pass och hård styrka då ;)
    /Jocke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.