you cant loose something you never had

Jag vet att en och en halv vecka ifrån träning inte är speciellt mycket egentligen.. Men för mig- väldigt mycket. Och att jag dessutom som första pass drog ut på 2h orientering, njaaaa, kanske inte det bästa!!
MEN, jag hade ialf väldigt skoj! Förutom i slutet när jag tappade så ootroligt mycket tid på en enda skitkontroll. Grejen är väl den att jag egentligen inte kan läsa en karta speciellt bra utan jag kör mest ’logiskt tänkande’ racet, typ : ”här svänger vägen, jag ska ju åt andra hållet” eller ”här har ju någon sprungit förut, jag är säkert rätt”
Och det funkar inte så jädrans bra alla gånger, speciellt inte på svåra banan där de fakstikt utmanar dig lite..

Jag tror jag trampade runt i varenda sumpmark i hela offerby-skogen. Men som sagt: DET VAR KUL! och det är det viktigaste, dont forget that!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.